Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szerelmem. Mit tegyek?
1. Fiatal vagy
2. Első szerelmed/első kapcsolatod...gondolom én
3. Igen, felejtsd el, el fog múlni idővel. Ne alázd meg magad azzal hogy egy olyan ember után futsz, akit te nem érdekelsz. Később bánni fogod. Ha össze is jönnétek, azt a kapcsolatot maximum te értékelnéd.
Férfi vagy...vagyis fiú :) nem szabad, hogy az érzéseid ennyi fájdalmat okozzanak. Szórakozz a barátaiddal, ha nincsenek, akkor keress barátokat, foglald el magad, minél több dolgot csinálsz, annál kevésbé lesz benne a fejedben.
Nekem elhiheted...17 vagyok, tavaly ért véget az első kapcsolatom, nagyon összetörtem, idővel elmúlik. Még valami :)
Hidd el, bármennyire nem úgy látszik most, találsz egy lányt, akit jobban fogsz szeretni, és aki nem fog kihasználni, aki ugyanúgy fog rajongani érted, mint te érte. több tucat lány van az életedben, ismerkedj, ne állj meg az elsőnél. Javasolnék valami sportot is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!