Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvesztettem a szerelmem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szerelmem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok! Mielőtt bárki kérdezné csupán 13 éves vagyok.És azért írom most ezt mert már teljesen tanácstalan vagyok és nemtudom mit tegyek. Szóval, van egy lány akit már régóta nagyon szeretek és ő is szeretett engem így úgymond "jártunk" is kb. egy évig. Amikor megmondta hogy ő már nem szeret engem többé. Ennek már kb. egy éve, azóta megalázott, kihasznált de én még ezek utánn is képtelen vagyok elfelejteni. Úgy érzem soha többé nem találok egy ojan lányt mint ő. A szakítás óta egyszer mondott ojat h még lehet esélyem de utánna gyorsan visszais vonta azzal h "ez hüjeség volt bocsi". Azóta még azt sem engedi hogy ránézzek, és kéri h neírjak neki többet. Meg is próbáltam de 2 hétnél tovább nembírtam. Egyszerűen midnent szeretek ami Ő. MIT TEGYEK ? Felejtsem el? És hogyan ? vagy próbálkozzak ? ( a válaszokat előre is köszönöm )

2014. febr. 18. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Fiatal vagy

2. Első szerelmed/első kapcsolatod...gondolom én

3. Igen, felejtsd el, el fog múlni idővel. Ne alázd meg magad azzal hogy egy olyan ember után futsz, akit te nem érdekelsz. Később bánni fogod. Ha össze is jönnétek, azt a kapcsolatot maximum te értékelnéd.

Férfi vagy...vagyis fiú :) nem szabad, hogy az érzéseid ennyi fájdalmat okozzanak. Szórakozz a barátaiddal, ha nincsenek, akkor keress barátokat, foglald el magad, minél több dolgot csinálsz, annál kevésbé lesz benne a fejedben.

Nekem elhiheted...17 vagyok, tavaly ért véget az első kapcsolatom, nagyon összetörtem, idővel elmúlik. Még valami :)

Hidd el, bármennyire nem úgy látszik most, találsz egy lányt, akit jobban fogsz szeretni, és aki nem fog kihasználni, aki ugyanúgy fog rajongani érted, mint te érte. több tucat lány van az életedben, ismerkedj, ne állj meg az elsőnél. Javasolnék valami sportot is :)

2014. febr. 18. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. ezen leszek és remélem beválik
2014. febr. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!