Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már ilyen átélésed a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen átélésed a szerelmeddel?

Figyelt kérdés
Nem lehettetek együtt, másik városban kellett lennie, és ha nem is beszéltetek, de érezted, hogy rád gondol, sőt azt is, hogy szeret? Ott belül? (nem akarom zavarni mert családi okokból ment el, és most más emberekkel kell foglalkoznia, de nem tudom, hogy bekattantam -e, vagy más is érzett már meg ilyet. Olyan érdekes..
2016. okt. 30. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
nem de most azt érzem, hogy mindjárt befingok hallod-e :-D
2016. okt. 30. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem, csak nagyon hiányzik, és legbelül reméled, hogy Ő is gondol rád/ érzi ahogy gondolsz rá!

Biztos Te is hiányzol neki, és agyal ezen. De kétlem, hogy megéreznéd..!!

Mikor a papám meghalt, kicsi voltam és sokáik beszéltem hozzá a " mennyben " ha valami nem sikerült, problémám volt, bántottak, mindig " tanácsot kértem tőle" és már - már hallottam a hangját, a szavait. Nyilván az én saját gondolataim voltak, de bátrabb és erősebb voltam, hogy a " papa velem van " !

Szeresd tovább Ugyanígy és tarts ki mellette..!!

2016. okt. 30. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

2-es! Ez nagyon szép volt.

Tudo, hogy nagyon érzékeny vagyok és valószínűleg ezért de kicsit bekönnyeztem

L

2016. okt. 30. 23:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha, akkor ezt csak beképzelem. Köszi. Így legalább most jól leállítom magam, mielőtt teljesen bekattannék.
2016. okt. 30. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt tudom, hogy mi a párommal pontosan érezzük egymást akár együtt vagyunk akár nem. Érezzük ha a másiknak baja van, érezzük ha a másik szomorú, ha a másik csak a pillanat erejéig kicsit távolabb van érzelmileg és ilyenkor egyből írunk egymásnak....Kérdező, nem kattantál be nyugi :-)
2016. okt. 31. 10:19
 6/6 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Volt már sokszor ilyen esetem...
2016. okt. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!