Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha a barátnőtök összevérezné a lepedőtöket mérgesek lennétek rá?
Tegnap este szex után észrevettük, hogy véres lett a barátom lepedője. Nem menstruálok, mert nemrég múlt el. Kiderült, hogy mielőtt átjöttem hozzá borotválkozás közben lent megvágtam magam és a szex során valószínűleg felsérthette a párom.
Bocsánatot kértem tőle de ennek ellenére is puffog azóta is. Tényleg ilyen szörnyű dolog ez? Nem szándékosan csináltam..
Én semennyire sem lennék mérges meg nem is puffognék.
Összetörsz 1 tányért véletlen azért se kéne semmi ilyesmit rendezni, összetört, kész, ez van, nem lehet mit csinálni -> felesleges mérgesnek lenni.
Véres lett, kikell mosni, nincs ezen semmi olyan amiért mérgesnek kéne lennie bárkinek is.
Nekem még nem jutott eszembe, ha a barátom ebéd közben lecseppentette véletlenül a levest, hogy kimosassam vele az abroszt, mint ahogy az előszobát sem mosatom fel vele, ha esős, sáros időben jön el hozzám.
Nem igazán értem a barátodat, talán inkább neki kéne bocsánatot kérnie, amiért felsértett rajtad egy gyógyulatlan sebet. A helyedben azon gondolkoznék, hogy vajon mennyire szeret engem ez az ember, akinek a lepedője tisztasága fontosabb, mint én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!