Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büntet így a sors? Hogy történhet ilyen, hol az igazság? 25/N
Végtelenül peches vagyok most. 25 éves nő vagyok, túl nem egy kapcsolaton, volt dolgom számos férfivel. De soha olyannal mint az, aki miatt peches vagyok.
Ez a pasi elsőre nem olyan "Hű, de nagy szám!", de közben meg menthetetlenül belezúgtam... 😍 És ha csak a közelében vagyok, TOCSOGOK odalenn, szó szerint, de nem szexuális gondolatok miatt, hanem mert annyira beléestem, hogy ilyen hatással van rám. 😓
Hihetetlen, de van neki barátnője, és fel nem foghatom miért büntet engem így az ég. Hogy érezhetek ilyet pont egy foglalt iránt? Ha pedig már egyszer ilyet érzek, miért kell foglaltnak lennie? Úgy érzem MEGKATTANOK mellette, ANNYIRA kanos leszek. 😌 És belsőre pedig annyira aranyos. Talpraesett. Magabiztos. Gondoskodó. 😊
Úgy érzem nem bírom elviselni hogy lefekszik a barátnőjével, és megtesz neki dolgokat. Gáz, de ez van. ☹
Fix hogy észrevette hogy viszonyulok hozzá, de egyelőre nem reagált semmit, nen lökött el és nem közeledett. A barátnője viszont küldött egy képet amire az volt írva: "Egy kapcsolat két emberről szól. Csak pár r|b@n€ nem tud számolni." 😂 Szellemes, és megértem a csajt, sőt, ha az én barátom lenne, 10 körömmel esnék neki annak, aki csak ránéz. De nem az én barátom. És ezért pályázok rá. (Ez olyan mint egy boltban ahol egy jó cuccból csak egy van, és a másik csaj előbb fogta meg, de neked is kell mert tudod hogy szuperül álla és megvennéd. Csak úgy átengeded egy idegennek? Ráadásul egy ember sokkal értékesebb mint egy ruhadarab. Persze hogy magadnak akarod a sok jó érzést amit okozna.)
Üzenném a barátnőnek, én se így akartam, hogy a férfi aki elemi erővel hat rám az foglalt legyen. 😭 De így alakult. És szenvedek. És tény hogy bármit megadnék hogy szakítson a barátnőjével és összejöjjön velem, és akkor ő szenvedne, és én lennék a boldog szerencsés.
Így jártál, jányom.
Amúgy brutális a hasonlatod, jó látni, hogy "nem tárgyiasítod a férfiakat" áááá nem...
Amúgy a sok béna szmájlit látva inkább érzem, hogy egy 16 éves szórakozik, csak kellett az álca "25/N", hogy ne a tini kategóriába kerüljön.
Számomra is nagyon rossz volt ezt olvasni. Szerintem el kellene felejtened ezt a pasit, valószínűleg csak magadból fogsz hülyét csinálni előtte. Ha barátnője van akkor tartsd tiszteletben ezt!!! Ugyanúgy, ahogy te is elvárnád ezt más csajoktól a pasidat illetően!
Pont az a kérdésed, hogy miért büntet így a sors?? Gondolj már arra, hogy mennyire fog majd büntetni ha rányomulsz erre a pasira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!