Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy értékeljen és őszintén szeressen?

Figyelt kérdés
A párommal már jó ideje együtt vagyunk, mégis magányosnak érzem magam. Többen is figyelmeztettek,hogy a kapcsolatunk egyoldalú, csak én teszek érte. Tudom, hogy a barátom szeret, mégis rengetegszer megbánt, féltékeny a sikereimre. Hiába éreztetem vele, hogy szeretem, ő félvállról vesz,az én problémáim nem érdeklik.Most telt be a pohár, szeretném megmutatni neki, hogy tudok máshogy is viselkedni, ha ő is ilyen velem. Mit kellene tennem, hogy én is hiányozzak neki, ne csak ő nekem, hogy tanuljon egy kis tiszteletet és értékeljen?
2016. okt. 25. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Bármit, amit teszel, azzal csak magadat alázod.

Nem tudom, miért akarsz bizonyítani magadnak...vagy a barátaidnak, akik ltják, mi a szitu, de hajrá...

2016. okt. 25. 20:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem magamnak akarok bizonyítani, egyszerűen szeretem és ez megnehezíti a dolgom.
2016. okt. 25. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem fog tisztelni, akármit csinálsz, de nem is lehet tőle elvárni, hiszen te sem tiszteled saját magad, különben nem aláznád meg magad ennyire azzal, hogy egy ilyen embert a párodnak nevezel.

A szerelem önmagában édeskevés egy jól működő párkapcsolathoz és nem mentség vagy kifogás semmire. Ha neked megéri elvesztegetni még x időt, mielőtt rájössz, hogy a szarból nem lehet várat építeni, hát tedd.

Mindenesetre azt jobb, ha tudod, hogy ha a kedves párod igazán szeretne téged, akkor bizony tisztelne, érdekelnék a problémáid, melletted állna, támogatna a sikereidben és nem bántana. Ebben mutatkozik meg az igazi szeretet, nem szavakban vagy ajándékokban vagy akár a jó szexben.

Neki nyilván halál kényelmes, hogy van egy ilyen elképesztően naiv nő, aki eltűri neki ezt a viselkedést, szóval miért is változtatna? Ha elkezdesz lealacsonyodni a szintjére és játszmázni a figyeleméért/tiszteletéért, akkor sem fog jobban tisztelni vagy odafigyelni rád, vagy egyáltalán értékelni, hagyjuk már. Max annyi történik, hogy talál olyat, akiért szintén nem kell küzdeni és aki mellett kényelmesen eltespedhet Egófalván.. Ne legyen igazam, de szerintem jól látja a környezeted azt, amit te nem - ez így baromi egyoldalú és nincsen hosszútávú boldog jövője.

2016. okt. 25. 21:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Teljesen igazad van, a szívem mélyén ezt én is érzem, csak még el kell fogadnom...
2016. okt. 25. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Hallgass a belső hangodra, még akkor is, ha olyat mond, amit elsőre nehéz feldolgozni. Minél tovább maradsz ebben a szituációban, annál nehezebb lesz és annál kevesebb önbecsülésed marad.. A végén pedig ott leszel kiszipolyozva és kétségbeesve.. Nem éri meg, ezt mélyen belül te is tudod. Sok sikert és kitartást kívánok!

3. voltam

2016. okt. 25. 22:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Örök romantikus vagyok, azt hiszem megváltoztathatok valakit csak szeretettel. Igazad van, nem szabad ennyire naivnak lennem, se játszmáznom. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!
2016. okt. 25. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
"Örök romantikus vagyok, azt hiszem megváltoztathatok valakit csak szeretettel." - Ilyen csak a filmekben létezik, az a helyzet. Szép dolog az álmodozás, csak épp nem vezet semmi jóra, ha az ember ábrándokat kerget ahelyett, hogy felnőne és szembenézne a tényekkel. Ezt mindennemű bántás nélkül mondom, egyszerűen csak a helyzet az, hogy felnőtt embert nem tudsz megváltoztatni, ha neki nincs belső igénye a változtatásra, ami nagyon ritka. A barátodban ez nincs meg és játszmázással nem érsz el semmit, maximum ideig-óráig. Mindig a tetteket kell nézni, sosem a szavakat vagy a szép álmokat :/
2016. okt. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!