Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem találok normális lányt, már nagyon szeretnék egy kapcsolatot, szeretném hogy fontos legyek valakinek, hogy úgy szeressen amilyen vagyok!?
Például: szavahihető, felelősségteljes, igényes (testére,lelkére), érzékeny, határozott, figyelmes. Jóban van saját magával és a világgal. Érzelmileg és racionálisan (oké, 20 évesen még nem biztos, hogy te keresel pénzt) független.
Kezdeményezni pedig... hát... viselkedj őszintén. Ez a legfontosabb.
28/n
Szia! Ha akarod segíthetek priviben, ahol több dolgot is leírhatsz magadról ! Értek ehhez :)
19/l
#2 Azért, mert az energikusság, önbizalom és bátorság mindent visz (az elején legalábbis). Általában a "bunkó" pasik azok, akik mernek kezdeményezni. A "rendes" fiúk meg sokszor ülnek a sarokban.
Persze kérdés, hogy a lány egyáltalán felismeri-e a legelején a bunkóságot, és hogy meddig is tart egy ilyen kapcsolat.
# 4:
Ööö.... van olyan, akinek a homlokára van írva, hogy bunkó (mármint eleve úgy viselkedik és a lány is képben van vele), de valami oknál fogva, mégis vele él.
Az viszont igaz, hogy határozott és magabiztos - ezt én is aláírom és a kérdezőnek is ezt tanácsolom (jó - jó, a bunkóságot én is elvetem).
"utolsó én nem hiszem hogy bunkó lennék,csak azzal aki megérdemli,magabiztosság is van,úgyhogy nem tudom mi lehet"
Félreértettél - ezt nem rád mondtam kérdező.
Amúgy szerintem kezdj bele egy karrierépítésbe (bármibe, amibe jó vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!