Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy örökre egy pár legyünk és szeressen?
28 éves vagy ok és van egy barátom már 1 éve. Mindennél jobban szeretem eddig a kapcsolatunk is nagyon jó. Együtt még nem élünk, még nem is beszéltünk róla de próbálunk sok időt együtt tölteni ha épp aznap nem találkozunk akkor telefonon vagy írunk.
Mit tehetnék szerinted hogy ezt ne rontsam el?
Ha ilyen maradok mint most ahogy megszeretett akkor mennyi az esélye hogy nem rontom el?
Tudom, hogy ilyen pasit, mint ő nem találnék az biztos és ő olyan kedves, okos, jóképű, hogy más nőknek is tuti bejön,.
Azért is félek mert annyi helyen olvastam, hogy olyan férfiak akik szerették és mindent megkaptak a nőjüktől mégis elcsábultak. Ettől is félek. Nem benne nem bízom, csak amiket hall az ember,
Én pár év múlva tőle szeretnék családot vele megöregedni,
Köszönöm, ha elolvastad
Várom a válaszokat.
28/L
Kommunikáció!!! A legtöbb pár szerintem itt rontja el. Nem képesek megbeszélni a problémáikat. Ilyenkor egy idő után másnál kezdik keresni a vigaszt, vagy "csak" magányosak lesznek egy kapcsolatban. Jönnek a problémák, jön a játszmázás, duzzogás, hiszti, veszekedés, szomorkodás.... Sokkal egyszerűbb MINDIG idejében leülni, és tisztán, világosan megvitatni a problémákat, nem úgy hozzáállni, hogy "majd lesz valahogy", mert az esetek 99%-ában nem oldódnak meg a gondok maguktól, ha egyik fél se nyitja ki a száját. Lehet, hogy a másik nem is érzékeli, hogy probléma van. Tessék őszintén beszélgetni, sokat!
Valamint ne "nyugodjatok bele" abba, hogy van kapcsolatotok. Sokan ezt is elcseszik. Összeköltöznek, örülnek, hogy "mostantól úgyis mindig együtt vagyunk", és egyre kevesebb minőségi időt töltenek együtt, inkább csak ülnek egy szobában, nem is igazán foglalkoznak egymással, csak úgy vannak, és mondogatják maguknak, hogy az bizony együtt töltött idő. Aztán csodálkoznak, hogy kihűl a dolog, unalmas, stb. Persze hogy az, ha átvedlenek sima lakótársakká. Igenis oda kell figyelni a másikra, ugyanúgy össze "kell" bújni, csak ülni és beszélgetni egymással, meg programokat szervezni, mint a kapcsolat elején.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, amit tudnál tenni, és szerintem nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!