Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy örökre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy örökre egy pár legyünk és szeressen?

Figyelt kérdés

28 éves vagy ok és van egy barátom már 1 éve. Mindennél jobban szeretem eddig a kapcsolatunk is nagyon jó. Együtt még nem élünk, még nem is beszéltünk róla de próbálunk sok időt együtt tölteni ha épp aznap nem találkozunk akkor telefonon vagy írunk.

Mit tehetnék szerinted hogy ezt ne rontsam el?

Ha ilyen maradok mint most ahogy megszeretett akkor mennyi az esélye hogy nem rontom el?

Tudom, hogy ilyen pasit, mint ő nem találnék az biztos és ő olyan kedves, okos, jóképű, hogy más nőknek is tuti bejön,.

Azért is félek mert annyi helyen olvastam, hogy olyan férfiak akik szerették és mindent megkaptak a nőjüktől mégis elcsábultak. Ettől is félek. Nem benne nem bízom, csak amiket hall az ember,

Én pár év múlva tőle szeretnék családot vele megöregedni,

Köszönöm, ha elolvastad

Várom a válaszokat.

28/L

2016. szept. 1. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Ezen szerintem tök fölöslegesen rágod magad, mert ez nem rajtad múlik. Nyilván azzal hozzásegíthetsz a kapcsolatotok tartósságához, hogy nem ordítod le a fejét minden kis piti dologért és nem viselkedsz úgy mint egy hárpia, de erre akkor sincs képlet. Amint leírtad, olyan férfiak is elcsábultak már, akik mindent megkaptak a barátnőjüktől ergo ez nem azon múlik, hogy a nő mit tesz meg és mit nem. Eleve a megcsalás egy olyan dolog ami csak is a megcsaló félen múlik. Az oké, hogy legtöbb esetben ez olyankor következik be mikor valami probléma van a kapcsolattal és a problémáról akár a másik fél is tehet, de akkor is csak a megcsaló fél hibája az, hogy ezt nem megbeszélni és megoldani akarja, hanem inkább félre lép. Az írásodból nekem az jön le, hogy nincs túl sok önbizalmad és úgy érzed a párod túl jó hozzád, ezért akarsz ennyire kényszeresen megfelelni minden igényének, de ez szerintem a világ legrosszabb dolga. Ezt hívják úgy, hogy papucs. Lehetsz kedves aranyos és szeretni való barátnő akkor is, ha nem csak azt lesed, hogy hogy lehetnél számára tökéletes. Ezen szerintem csiszolj picit. Hidd el, egy pasinak nagyon sokat jelent, ha a párjából sugárzik az önbizalom, ez nagyon vonzó tud lenni. A más nőknek is tuti bejön részt azt meg fogd fel úgy, hogy valószínűleg előtted is bejött már más nőknek, de ő nem más nővel jött össze hanem veled.
2016. szept. 1. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Legyetek egymással nyíltak, őszinték. A problémákat ne tegyétek félre, ne ássátok el, hanem oldjátok meg minél előbb. Tartsátok meg a közelséget, intimitást. Ne féltékenykedjetek, az nem fog összetartani. Tegyétek félre az egótokat ha kettőtökről van szó. Amíg mindkettőtöknek az a célja, hogy jó legyen a kapcsolat, addig menni fog. Ez tudja megadni azt a bázist, ami az elkerülhetetlen hullámvölgyek átvészeléséhez kell.
2016. szept. 1. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Kommunikáció!!! A legtöbb pár szerintem itt rontja el. Nem képesek megbeszélni a problémáikat. Ilyenkor egy idő után másnál kezdik keresni a vigaszt, vagy "csak" magányosak lesznek egy kapcsolatban. Jönnek a problémák, jön a játszmázás, duzzogás, hiszti, veszekedés, szomorkodás.... Sokkal egyszerűbb MINDIG idejében leülni, és tisztán, világosan megvitatni a problémákat, nem úgy hozzáállni, hogy "majd lesz valahogy", mert az esetek 99%-ában nem oldódnak meg a gondok maguktól, ha egyik fél se nyitja ki a száját. Lehet, hogy a másik nem is érzékeli, hogy probléma van. Tessék őszintén beszélgetni, sokat!

Valamint ne "nyugodjatok bele" abba, hogy van kapcsolatotok. Sokan ezt is elcseszik. Összeköltöznek, örülnek, hogy "mostantól úgyis mindig együtt vagyunk", és egyre kevesebb minőségi időt töltenek együtt, inkább csak ülnek egy szobában, nem is igazán foglalkoznak egymással, csak úgy vannak, és mondogatják maguknak, hogy az bizony együtt töltött idő. Aztán csodálkoznak, hogy kihűl a dolog, unalmas, stb. Persze hogy az, ha átvedlenek sima lakótársakká. Igenis oda kell figyelni a másikra, ugyanúgy össze "kell" bújni, csak ülni és beszélgetni egymással, meg programokat szervezni, mint a kapcsolat elején.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, amit tudnál tenni, és szerintem nagyon fontos.

2016. szept. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!