Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg fogja érteni vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja érteni vagy ne reménykedjek?

Figyelt kérdés

Barátom haza akar vinni magával a családjához bemutatni külföldre, és leszögezte, hogy autóval megyünk, mert csak az a kényelmes. Nos, tudja rólam hogy pánikrohamom van autókban, 10 perc alatt hányi kezdek, és rettegek miatta. E betegségem miatt kórházban is kezeltek már, gyógyszert viszont nem szedek, és nem is akarok. Mondtam barátomnak, hogy én biztosan vonattal megyek, mire azt felelte, "Majd meglátjuk".

Nem valami megértő? :( Én 100%, hogy nem teszem ki magam egész napos rosszullétnek és rettegésnek, ha egyszer másképp is megoldható.

N

2016. okt. 24. 12:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hat, nem tudom, ha netán egy hétre befogad a családja, akkor is belefér a cuccom egy db gurulós bőröndbe és összesen 2x kell átszállni. A Balatonra bonyolultabb volt eljutnom, mert akkor 4x is át kellett szállni.

Majd meglátjuk. Ha nem érti meg, nem muszáj nekem a barátnőjének lenni. :D

2016. okt. 26. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:

8., 10 vok.

Hogy fatert idézzem, ő azért nem utazik vonattal, mert cipekedni, átszállni, sietni kell. A munkahelye fizetné a vonatot, amikor utazni kell, de ő inkább autóval megy. Gyerekkorában néha cipekedtek, 54-es születésű, neki akkor elég volt. A boltba se megy le egy kenyérért, csak hazafelé autóval. Szatyrot csak akkor vesz a kezébe, ha az autóból kell kivenni. Ő is autómániás.

Neked egy csomag, lehet, neki is. De azt is cipelni, húzni, gurítani kell. És le, meg fel/átszállni, jegyet közelben tartani. Nem megy ez mindenkinek. Ne reménykedj a vonatozásban!

Butaságnak tűnik, hogy ennyi miatt ugorjon a kapcsolat, de Neked nagyon fontos, hogy ne autózz. Akkor sajnos választani kell.

2016. okt. 27. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!