Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan könyvet, ami arról szól, hogy jobban meg tudjuk érteni a párunkat?
22 évesek vagyunk, 9 hónapja együtt, minden tökéletes, soha nem veszekszünk, csupán néha akkor van szóváltás, amikor én nem értek meg valamit amit ő csinál, vagy én más reakciót várok tőle valamire, vagy nem értem miért választja a haverjait helyettem blabla. Nem szeretném elrontani ezt a kapcsolatot, mert úgy érzem, hogy igazán hosszútávon szeretnék vele lenni, és szeretnék számára a tökéletes barátnő lenni. Szeretnék elolvasni egy olyan könyvet, ami a párkapcsolatok javításáról, egymás megértéséről, a problémák, féltékenység, viták, legyőzéséről szól. Tipikusan egy olyat keresek, amiről el tudjátok mondani, hogy na ez segített a kapcsolatomban, és azóta sokkal jobb :)
És ha lehet letölthető formátumban, mert egyetemistaként örülök, ha a tankönyvek kijönnek a diákfizuból :)
Köszönöm szépen előre is ha segítetetk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!