Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyen férfival közös jövőt építeni, megtud érteni egy átlagnőt?
Eddigi élete során mindent megkapott a szüleitől. 18 évesen Audival járt főiskolára, Budapesten a II. kerületében bérelt lakást akkoriban (késöbb saját lakást vásároltak a szülei neki).A szüleitől 17 millás autót kapott ajándékba 28. születésnapjára. Annyi havi zsebpénze volt diákként, mint akkoriban egy negyedéves átlagfizetés.
Most is úgy költi a százezreket (az örökségéből) mintha csak aprópénz lenne.
A szüleim egy rossz kislakásban laknak, nekünk egy nagyon régi autónk van. Soha nem voltunk gazdagok. Mindig csak annyi zsebpénzem volt hogy éppen tudjak egy péksüteményt és egy üveg ásványvízet tudjak vásárolni.
2 különböző világból érkeztünk,én sokkal nehezebb körülmények között nőttem fel. Soha nem volt ilyen gazdagságban részem.
Úgy érzem nem ért meg és nem képes felnőni (35 éves). Úgy viselkedik sokszor ma is (velem is), mint egy elkényesztett kamasz aki azt gondolja bármit megtehet mert apunak sok pénze van.
Lehet egy ilyen férfival közös jövőt építeni?
Van sok ilyen gazag is, akik semmit sem becsülnek meg az életben, mert mindent alájuk raktak. És vannak olyan gazdagok is, akik tudják mit jelent megküzdeni minden ezer Ft-ért, tehát értelmesen költekeznek. A te csávód az első típus a leírásod alapján
"Úgy érzem nem ért meg és nem képes felnőni (35 éves). Úgy viselkedik sokszor ma is (velem is), mint egy elkényesztett kamasz aki azt gondolja bármit megtehet mert apunak sok pénze van.") ,
szerintem ennek nincs jövője.
Személyiségtől függ, bár a leírtak alapján én nem hiszem, hogy képes lenne változtatni a léha életmódon.
A "két külön világ" önmagában nem kell, hogy probléma legyen, de az, hogy ő elvárja, hogy a semmiből is folyamatosan milliókat költhessen, anyagilag önállótlan, az bizony probléma.
Mindenkinek köszönöm aki megtisztelt a válaszával!
Valósághűen látjátok a helyzetet.
Múlt szombaton a nővére megjegyezte hogy a szüleim miért nem vásárolnak nekem egy kisautót. Talán mert nem tudnak, én még jelenleg tanulok igy a minimális önfenntartási költségeimen kivűl nem marad több pénzem arra hogy autót tudjak vásárolni és azt fenntartani.
Még ha az anyagi helyzetünk nagyon is különböző a saját költségeimat magam fedezem és a közös fogyasztásból ki kiveszem a részem az anyagiakat illetően. Nem járunk luxushelyekre igy anyagilag annyira nem terhel meg, de nem szeretnék függeni tőle anyagilag avval hogy mindent fizet számomra.
Ezért is mindent megprobálok magam elintézni hogy ne érezze azt hogy rá vagyok utalva.
35 éves a párom aki már nem tanul.
A kérdést én írtam ki(N) és nem vagyok 35 éves,hanem sokkal fiatalabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!