Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legnagyobb pofára esése, ami után
teljesen megváltoztatok?
Mikor a feleségem megcsalt, na persze ettől nem változtam meg teljesen. Csak ettől fogva már nem úgy tekintek a nőkre mint régen.
2016. okt. 22. 08:15
1 #-es miért a nőkre? A többi nő nem volt részese a megcsalásnak, te pedig már egyből leírod őket.
2016. okt. 22. 08:58
2: A többi nő sem különb, bármennyire is szeretitek azt hinni magatokról. Aztán írjátok ki a kérdéseiteket, hogy "sosem hittem volna, hogy megcsalom a páromat, de egyszerűen nem voltam önmagam."
2016. okt. 22. 08:59
"gratulálok" a negatív előítéletetekhez. Nézzétek meg a Halálos tavasz c. magyar filmet Jávor Pállal. Tanúságos történet, pont erre a szituációra illik. Milyen negatív spirálba kerül az ember ha csalódott és ezért másokkal való kapcsolata sem lesz sikeres, mert a feltételezései és a bizalmatlanság felőrli az egészet.
2016. okt. 22. 09:15
volt egy pszichopata barátom. mikor azt hittem, már nem érhet több meglepetés, akkor megint meglepődtem. annyira természetesnek, egyenesnek, egyszerűnek tűnt, és nem vettem észre sokáig semmit. most emiatt nehéz megbíznom másban, aki szintén őszintének és odaadónak tűnik.
kívülről előnyömre változtam egyébként. annyira tomboltam belül, hogy rengeteg dolgot kipróbáltam, hogy jobban érezzem magam. kiléptem a passzivitásból.
2016. okt. 22. 09:42
12 év után derült ki hogy nárcisztikus a párom.....addig sikerült manipulálnia. Nem is értem magamat. De mióta tudom és kidobtam kezd teljesen szétesni. Nekem nagyon jót tett, lefogytam és kivirultam, megtaláltam az Igazit.
De szerencsere benne ax exem atveresei ellenere maximalisan megbizom.
2016. okt. 22. 10:17
Amikor rajongva szeretett,és tisztelt nagyapám a halála után EGYETLEN PETÁKOT sem hagyott rám akkori mércével pedig elég szépnek számító vagyonábol...Pedig még a halála előtti napon is üzent értem a kórházbol,hogy látni szeretne,meg beszélni szeretne velem...MINT HOZZÁ ÉRZELMILEG LEGKÖZELEBB ÁLLÓ SZEMÉLYHEZ az egész családbol,meg rokonságbol...Hát...Én csapot-papot hagyva rohantam hozzá a kórházba,érzékeny és könnyes búcsút is vettem tőle,meg teljes depibe is estem,amikor megjött a telefon, hogy meghalt...Aztán jött a hidegzuhany...Bár meglehetősen NEHÉZ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT éltem akkoriban,de a végrendelkezés során MINDEN ROKONA KAPOTT VALAMI RÉSZT A VAGYONÁBOL,csak én nem...Én csak egy "meleg hangu" levelet kaptam tőle,amiben sok szerencsét,és minden jót kívánt nekem az élethez...Na...ETTÖL A PILLANATTOL FOGVA én soha többé nem tudtam már hinni egyetlen embernek/emberben sem a világon...Egyedül csak a legkedvesebb barátnőimben,szeretőimben,és természetesen a feleségemben...Azaz olyan személyekben,akik MÁR BIZONYÍTOTTÁK AZT,hogy méltóak a bizalmamra...És nem SZAVAKKAL,hanem TETTEKKEL...Szóval jó lecke volt nekem egy életre a fent leírt történet...Sokat tanultam belőle...
2016. okt. 22. 10:47
Kiderült a pasiról, akivel pár hete randizgattam és totál belezúgtam, hogy felesége és 2 gyereke van... évek kellettek mire teljesen túl léptem a dolgon. De azt hiszem sajnos ez az élmény azóta is kihat a férfiakhoz való hozzáállásomra.
26/N
2016. okt. 22. 11:37
Amikor egy srác, akivel barátkozni akartam, elkezdett közeledni, majd mikor már totálisan belezúgtam, ő közölte h imád, de nem akar tőlem semmit, és ne hagyjam el, mert nem akar elveszteni. Teljesen összetörtem és magamba fordultam.
Azóta nem fogadom egy pasi közeledését sem, nem akarom h újra így megalázzanak és átverjenek.
2016. okt. 22. 12:51
Amikor kiderült a barátomról, hogy felesége és gyereke van. Ez lassan három éve történt, mégis azóta sem tudok senkiben sem megbízni, de legalábbis folyton gyanakszok.
2016. okt. 22. 13:09
Kapcsolódó kérdések: