Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lefekhetek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lefekhetek még vele valaha?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nő vagyok. Nem olyan rég történt hogy már régóta nem szexeltem, és kívántam nagyon a dolgot. Választottam valakit akit arcról is alig ismertem, odamentem vele beszélni. Megkérdeztem van-e valakije, nem volt neki. Mondtam hogy lehetne szex, belement, szóval bejelöltük egymást. Akart előtte beülni valahova, de inkább visszamondtam. Lefeküdtünk, nagyon jó volt. Jó érzékkel kiszúrtam, hogy jó az ágyban. Akartam volna ismétlést, de azt mondta neki nem tetszik ez az érzelemmentes szex, és mégsem akar ismétlést. Mondtam akkor üljünk be valahova előtte legközelebb mint ahogy ma tervezte. Azt mondta jó, de akkor legyen egy csak randi, szex nélkül. Mondtam nem, feküdjünk le, normál randin is van szex. Találkoztunk, fura volt a "randi". De utána a szex megint fergeteges volt. De úgy tűnik ő mégsem olyan jónak élte meg, utána végleg lekoptatott, hogy nem akar érzelemmentes szexet. Mikor eltelt egy kis idő és nagyon akartam megint gyúrni a lepedőt vele, megkerestem azzal, hogy randizzunk szex nélkül. Közölte hogy van aznapra randija, megint egy kis idő múlva kerestem, hogy még randizik-e azzal aki miatt elutasított. Mondta hogy igen. Kicsúszott hogy mázlista a lány, mert jó volt a szex nagyon, és mondta hogy nem szexelnek azzal a lánnyal mert még szűz, és még pár hónapig lehet nem is fognak. Mondtam akkor addig lefekhetünk, ha még hivatalosan nem járnak vagy ilyesmi. De mondta nem akar. Mondtam ezzel nem csalja meg, de mondta hogy nagyon tetszik neki, és nincs kedve lefeküdni velem. Soha senkivel volt olyan perzselő a szex mint vele, szóval nincs jó kedvem. Még ahhoz sincs kedvem, hogy keressek másvalakit.
2016. okt. 19. 10:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy neki is fergeteges volt-e? Lehet hogy neki ez nem volt ilyen kivételesen jó, ezért sem igyekszik ismételni.

Jobban jártál volna ha hajlandó vagy egy kicsit törődni a lelkével, mert így nem kapsz belőle semmit.

2016. okt. 20. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!