Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmodtatok valaha az exetekkel?
Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom, aminek iszonyatos vége lett. Szerettük egymást, de szakítanunk kellett. Nagyon megviselt mindkettőnket. Azóta azonban van párom, akit máshogyan szeretek. (Nem tudom megfogalmazni, de más)Életem szerelme azonban az a férfi volt. Ráadásul még most is folytatná, sokszor írogat. Én már magamban úgy éreztem, hogy lezártam azt a kapcsolatot. Enélkül nem mentem volna bele egy újba. Ez a mostani 4 éve tart. Sajnos az utóbbi időben, olyan álmaim vannak, amelyek hazugságra kényszerítenek. Az elmúlt 2 hónapban többször (havi kb 5x) azzal a férfivel álmodtam. Általában újraéltem valamelyik meghitt pillanatunkat, de olyan is volt, hogy egy nem megtörtént dologról álmodtam vele. Ami a legrosszabb, hogy sírva ébredek ilyenkor, amit persze a párom is észre szokott venni. Neki nem mondtam el, hogy kivel álmodtam. Félek, hogy elrontanék vele valamit. De attól is tartok, hogy ez jelent valamit. Lehet, hogy mégsem vagyok túl rajta? Vagy nem kellene nagy hangsúlyt fektetnem rá? De olyan sokszor történt, és volt hogy 20 percig nem tudtam abbahagyni a sírást... Hagyjam rá és ne foglalkozzak vele? Ugye a páromnak ne beszéljek róla? De őt meg érdekli, hogy miért ébredek sírva az éjszaka közepén és aggódik is. Ráadásul nem szeretek hazudni neki. Ti hogyan reagálnátok, ha a párotok az exével álmodna?
2016. aug. 13. 00:04
1/6 anonim válasza:
Igen, néhányszor, kedvesek voltak álmomban, jólesett velük álmodni.
2016. aug. 13. 00:07
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy olyan barátom akivel értelmetlenül lett vége a kapcsolatunknak (a lényeg hogy az ország másik végébe kellett költöznie, azóta nem is találkoztunk). Megviselt mindkettőnket nagyon, de lassan bele kellett törődnünk.
Ő az egyetlen exem akivel néha álmodni szoktam. Mindig azt hogy egyszercsak vissza jön és beszélgetünk.
Biztos van valami jelentősége ennek de én egyszerűen nem foglalkozok ezekkel az álmokkal. "túlélem őket"
Ha a párod megbizik benned akkor mondd el neki ha úgy érzed
Vagy valaki másnak. Lehet hogy csak ki kell valakinek beszélned a dolgot mert mondjuk tudatalatt megrekedt benned valami.
2016. aug. 13. 01:18
3/6 anonim válasza:
Igen, rendszeresen szoktam... Pl ma is... :-( Változó, h miket álmodok. Ma pl az volt, h összejött az öcsémmel... Szörnyű volt. De az a baj, h mindig szörnyű ébredés után, még akkor is, ha maga az álom alapjába véve kellemes, és szép.
2016. aug. 13. 11:06
4/6 Bence_ válasza:
Érzelmileg kötődsz hozzá ezért kavar fel ennyire. Ha megjelenne az ajtóban elcserélnéd rá a mostani kapcsolatod?
Találkoztál vele mostanában?
2016. aug. 13. 11:26
5/6 Titusztitusz válasza:
Igen...Az én esetemben is volt már ilyesmire példa...Ha nemis túl gyakran...
2016. aug. 13. 11:26
6/6 anonim válasza:
En is almodtam mar exel. A titok az,hogy nem kell,nem szabad jelentoseget tulajdonitani neki. Nem szabad kattogni rajta,kerdeseket kiirni róla,ha eszedbe jut ne magyarazz bele mindent,ne eld bele magad hanem tereld el a figyelmedet valami massal. A magyarázat tökéletesen egyszeru,egykor egyutt voltatok,szeretted,a sok egyutt toltott ido nem torlodik ki csak ugy. S nem is kell,de nem szabad kattogni sem rajta. Engedd el,meg a gondolatat is. Van parod aki ertekel,jol megvagytok,szeretitek egymast... Ha valaki a multadda válik az nem veletlen! A jelenlegi partnered legyen a fontos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!