Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelemhiány, kinőhető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemhiány, kinőhető, elmúlik valaha?

Figyelt kérdés
Lassan már évek óta nagyon vágynék párkapcsolatra, viszonzott szerelemre, de valahogy a tapasztalataim azt mutatják hogy erre elég kicsi az esélye. Arra az eshetőségre is fel kell készüljek hogy örökre magányos maradok. Elmúlik egyszer ez az erős szerelem utáni vágy, vagy örökre sanyargatni fog?
2016. szept. 10. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, én is attól félek hogy örökre, halálomig egyedülálló leszek, és semmi nyoma nem marad annak hogy ezen a földön éltem.

Szerintem minél idősebbek leszünk annál jobban beletörődünk a sorsunkba, de az érzés soha nem fog elmúlni.

29 f

2016. szept. 10. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

nagyon rágörcsöltök, az a baj.

én menekülök a szerelem elől, mint valami szörny elől, mégis mindig utolér.

cserélnék veletek, de komolyan.

N (30)

2016. szept. 10. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát sztem mi meg veled.
2016. szept. 10. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Elmúlhat igen, de hosszú időbe telik, és meg kell próbálnod mással lekötni magad. Rajtam pl. a játékok segítettek sokat, ezért állíthatom biztosan, hogy működik a dolog :)
2016. szept. 11. 03:08
 5/5 anonim ***** válasza:
már nem azért, de nem gondolod hogy ennél azért bőven konkrétabban kellene gondolkozni? :DDD "Szerelmet akarok" ez kb olyan mint hogy diplomát akarok csak fogalmam sincs miből ...
2022. márc. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!