Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsültem a szerelemvallásnál, elszúrtam, nem tudtam kimondani, mit tegyek most? Mi lesz így?
Most ez komoly, hogy sikerült végre kettesben lennetek a plázában, "beoltod", hogy majd mondasz neki vmit és Te elmentél vécére??? Úgy otthagytam volna a srácot, mint a huzat!! Elgondolom,hogy a srác elmegy a vécére, elvégzi a dolgát, előtte roppant kíváncsivá tesz, nekem ez sok(k) lenne, mintha felhívta volna odabent a mamát, hogy most akkor mit is mondjak a kiszemeltemnek? Ok, beijedtél, van ez így, de ezt a vécét egyenlőre felejtsd el! Akkor ne egyél, igyál annyit vagy mit tudom én, de ne hagyd magára a lányt többet! És ha találkozott volna vkivel? Olyan kínos lett volna neki, hogy:
- szia Mari, hát te?
- beültem egy ismerősömmel a plázába, végeztünk, de elment a vécére...
Tedd azt, ahogy a többiek írták, de a buddit felejtsd el vele egy időre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!