Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nemi egyenlőség van akkor miért baj, ha egy nő többet tett le az asztalra?
Férkiként írom ezt, mert nem értem azt, hogy ilyenkor a férfi miért érzi magát kevesebbnek a nő miért nem érzi magát nőnek? Már nem a 15. században élünk ahol csak a férfi dolgozhatott csak neki lehetett vagyona, a nő meg csak takarított, főzött és teljesen elvolt nyomva. Már mindkét nem dolgozhat, mindketten lehetnek vállalkozók vezetők. Most akkor minek is kell ezzel foglalkozni? Miért elfogadodtabb az, ha a férfi ért el többet az életben, neki van jobb fizetése, kocsija stb.
Én ugy gondolom, hogy egy normális kapcsolatban nem ezeknek kéne dominálniuk, nem egymással kéne versenyezniük dominancia harcot vivni, hanem egymást építeni. Én ugyanugy megtudnék szeretni egy takaritót és egy felsővezetőt is, ha nagyon megfog mindene, az előbbinek lehet jobb munkája lesz a másik elveszítheti vezetőségét és lehet megint beosztot lesz. Ha esetleg kocsija jogsija van akkor, akkor szo nélkül beülök mellé és nem nézem le magam, hogy nekem még nincs.
Ti is így gondoljátok? Nem kéne inkább csak emberileg nézni a dolgokat?
Mert még vaskalaposan nevelték. Még ha változnak is a dolgok, azért még mindig vannak, akik ezt nem hajlandók tudomásul venni.
Lehet önbizalomhiány is emögött.
A nők többsége mondja, hogy ő csak úgy tud beleszeretni egy férfiba, ha felnézhet rá, na most egy olyan nő, aki "többet letett az asztalra" az nem nagyon fog szeretni senkit akkor...?
Illetve ismerek ilyen nőket, de ők jellemzően a babusgatható, tutyimutyi alakokat fogadják el, mintegy ilyen pincsikutya kategóriában.
És ha összeakad egy olyan palival, aki szintén letett valamit az asztalra, akkor kb képes kinyomni a szemét, és összekarmolni.
Nekem pl a nővérem ilyen matróna, amióta elkezdtem eléregetni bizonyos dolgokat, letettem pl lassan már az űrkompra is a jogosítványt(ő meg már vagy 20 éve nem vezetett, mert olyan béna) több nyelvet megtanultam, stb...azóta már nem vagyok a kis öcsökéje, hanem ahol tud, keresztbe tesz, és mint valami kihívással beszélgetne folyton. Próbál lenézni, lekezelően beszélni velem, stb.
Mert a nők tudnak szülni is.
Ha ők csinálják meg a családi fészket és ők is szülnek gyerekeket, akkor mi haszna van a férfinak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!