Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így nagyon túlzásba vinném?
A barátom a minap feltöltött magáról egy új képet és nagyon sok lány hozzászólt, akik mind egytől egyig dicsérték. Nem, nem egész nap fb-n lógok, csupán kíváncsiságból olvastam őket el. Nem kezdek el hisztizni vagy ehhez hasonlók, csupán kicsit rosszul érzem magam, hogy olyannyi lány van akinek tetszik/tetszene a barátom és kicsit elvesz az önbizalmamból.
19/L

Mért veszi el az önbizalmadat? A te pasid. A többiek meg ácsingóznak utána. De saajna nem kaparinthatják meg mert Te kellesz neki nem ők. Nem a sok-sok többi lány
Nekem is volt ilyen pasim, én rosszabbul jártam mert engem nagyon sokan kikezdtek miatta (nem illetek össze-nézzél már tükörbe stb)

nem ertem mit vinnel tulzasba?
ertem az aggodalmad, de mi a kerdes pontosan?

Pont azzal tudnál a korosztályodbéli like-oló lányok közül kilógni, hogy nem veszed fel az ilyet és bízol a párodban. Téged választott, téged akar, csak veled van, akkor látatlanban jobb nő vagy mint a többi. Ennél nagyobb bók nem igazán kell egy nőnek.
Nem tudom mit akarsz, jobb lenne ha a pasid senkinek sem kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!