Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan férfi kell aki nem értékel, lelkembe gázol, nem törödik velem, miért szeretem ennek ellenére?
Mi az oka ennek?
Ne felszines válaszokat irjatok légyszi.
Woititz - Alkoholbetegek felnőtt gyermekei
Forward-Mérgező szülők
Minden kérdésedre megvannak a válaszok mkét irományban. Olvasgass és tanuld önmagad.
A gyerekkor, az életben eddig létesített kapcsolatok minősége befolyásol. Ez rögződött beléd, hogy neked is valahol ez kell. Ezt agyban kell helyretenni, mert ez nem normális.
Belegondoltál már, hogy milyen lenne, ha lenne egy párod, együtt élnétek egy házban, akár kutya, akár gyerekek, egyszerű hétköznapi, nyugodt élet, semmi tartozás, semmi idegeskedés, és szeretnétek egymást ... ? Miért rossz neked pl ez az összkép?
az onmagaddal valo kapcsolatodat kell eloszor mukodokepesse tenni es csak utana tudsz normalis parkapcsolatot keresni
amig nincs benned egy egeszseges meretu onszeretet, onbecsules, addig csak a kutyaktol fogsz oszinte szeretetet kapni mert onhibadon kivul az olyan hapsikat fogod behuzni, akik rongykent bannak veled
csodalkoztam anno en is miert viselkedik nehany ficko ugy velem mint a kapcajaval, aztan hosszu evek es sok sok tanulas/gyakorlas utan eljutottam egy olyan 'szeretem magam' szintre, hogy mostmar eszre sem veszem az olyan illetoket, akik nem tisztelnek, egyszeruen azert mert mar nincs erre szuksegem, tudom hogy ki vagyok, tisztaban vagyok azzal, hogy mit akarok, mik az igenyeim es boldogan elek egy olyan partnerrel aki ezt megadja, de a multban persze akadtak ilyen-olyan hapsik akikbe full szerelmes voltam de a szerelmi vaksag ellenere rajottem, eszrevettem, hogy erre nekem nincs szuksegem, ez a fajta viselkedes nekem nem jo, es szakitottam veluk
nem bantani akarlak es lehet hogy egyaltalan nincs igazam, de szerintem valami serulesed van amire 'gyogyirkent' szolgal az, ha szemet modon viselkednek veled. Talan ez olyan mint valami karos szenvedely. Tudja az alkoholista is hogy kinyirja a majat de nem birja letenni az italt. Tudod hogy fajdalmat kapsz de megis ragaszkodsz a ferfihez. Fel kell kutatnod onmagadban, hogy mi okozza ezt a fajta "fuggest" es kigyogyitani onmagad ebbol a betegsegbol, aminek a gyokerei lehet h meg gyerekkorodban kezdtek sarjadni.
Egy jo onismereti konyv segithet, vagy valami onjavito trening.
Igen,Apamtol voltak hianyossagok
Vlszinu innen indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!