Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Undorodtam a kövér lányoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodtam a kövér lányoktól mindig, de beleszerettem egy kövér lányba, lehetséges?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal, akinek gyönyörű szemei vannak, szép arca szája, de kb 100 kiló felett lehet, elképzelhető, hogy olyanba szeressen bele valaki, aki az arcán kívül külsőleg sehogy sem jön be?

2016. okt. 12. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%

Mert egyeseknek fáj az igazság?

Tudom. :)

2016. okt. 13. 07:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#9 hát ö. Csak kíváncsi voltam milyen egy rabul ejtő, szép, női arc. Nem a saját "farokméregetésem" miatt voltam /vagyok kívancsi.

Bár kedves kilences neked elég csöpi lehet a pecked mert a komplexusaidat itt éled ki. Mondjuk már a neved is elég beszédes 😏😏😘

2016. okt. 13. 10:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi az, ami miatt beleszerettél?
2016. okt. 13. 11:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Kínai lány, gyönyörűek a szemei, szép a szája, nagyon intelligens, kedves, karizmatikus, nem egy tipikus "kislány". Annyi, hogy duci eléggé.
2016. okt. 13. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja,azt nem említetted hogy kínai.
2016. okt. 13. 14:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Fekete mágia!:D
2016. okt. 20. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ha normális és így is bejön akkor tuti tud valamit. XD Nekem pl nincsenek ilyen gondjaim, mert én szeretem a dagi csajokat. :)

Szerintem TARTSD MEG!!! :)

2016. okt. 25. 16:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha beleszerettél mi a kérdés?

Az, hogy lehetséges-e, hogy beleszerettél-e? Mekkora marhaság, tisztára logikátlan az egész... Már bele vagy szeretve, nincs mit tenni :)

2016. nov. 5. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!