Szerintetek lehetséges ez? (Többi lent)
Egészen olyan 13 éves koromig sovány voltam, az összes bordám látszott. Aztán felszedtem pár kilót. Odalent minden normális volt átlagos méretű volt a péniszem ( 14cm lankadtan pedig 6-7cm). 5 évesen körülmetéltek. Ugye a körülmetélteknél nincs bőr ami a makkra húzódna. Viszont! Az utóbbi időben híztam 15-20kg-ot és mintha újra fitymám lenne. Meg mintha kisebb lenne az egész péniszem. Szerintem a súlygyarapodás miatt lehetséges ez vagy vissza tud nőni a fityma egy idő után? Vagy valami fityma szerű?
Elnézést ha kissé zavartan írok de nem tudom hogy most mi van odalent.
22f
feltételezem nem 100%-os volt a fitymaeltávolítás de ha mégis, ilyen mértékű hízás esetén pusztán a meggyarapodott bőrmennnyiség is okozhat ilyet
továbbá a háj "megköti" a női hormont, ami hossszú távon a pénisz való zsugorodását idézi elő azon felül hogy besüllyed a hájrétegbe egy bizonyos hossz/mennyiség is
vissza egyébként nem nő semmi ilyen téren
a körülmetélés maga is okozhat pénisz zsugorodást, nem kis trauma ez ott ahol a legtöbb idegvégződés található
A fitymát vissza lehet nyújtani de nagyon hosszú folyamat,évekbe telik.Ha valaki túlsúlyos lesz akkor a hasi zsír rálóghat a nemi szervére és így kisebbnek tűnik a pénisz.Csak érzéki csalódás.
A fitymás pénisz néha nagyobbnak látszik,mert a fityma a makkra rálóg,befedi,vagy hogy picit túl is lóg a makkon a fityma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!