Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátom barátját szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom barátját szeretni?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki évekig nagyon szerelmes volt belém de én nem csak barátok voltunk.Most viszont az egyik barátja szerelmet vallott és az van hogy én is érzek iránta de nem tudom mit csinálni mert megbántom a másikat
2016. okt. 4. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azzal járj, aki neked tetszik.
2016. okt. 4. 14:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Azzal is megbàntod a jelenlegi pàrodat hogy nem vagy vele őszinte !Ha a màsikba vagy szerelmes akkor nincs mit tenni szakitasz a jelenlegi pàroddal és megpróbàlod a pasival aki szerelmet vallott persze ezt te tudod hogy mit csinalsz de annak sincs értelme hogy szerencsétlen pasidat àlltatod és azt hiszi hogy minden okés közben te meg màr màst szeretsz ez így nem helyes !
2016. okt. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!