Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy fiú akit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy fiú akit nagyon szerettem de ez nem volt kölcsönös és már nem is akarom szeretni akkor miért akarom ezt? Folytlejebb

Figyelt kérdés
a húgom osztálytársa lett és nagyon akarom hogy tudja mi van velem,tudom hogy őt nem érdekli de én amikor látom hogy jön büszkén ki állok és szeretném hogy tudja mi van velem bocsánat ha kicsit hülye kérdés miért akarom hogy tudja mi van velem? mikor már nem is érdekel vagy legalább is nemkéne hogy érdekeljen segítsetek 19/L
2016. szept. 1. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a felnőtt kérdésbe pötyögsz, ilyen tini problémával, akkor legalább mondatvégi írásjeleket, vesszőket alkalmazd, mert 19 éves létedre nem csak a helyesírásod pocsék, de a fogalmazásod is!
2016. szept. 1. 17:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor rossz kategóriába írtam...
2016. szept. 1. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ott a face,napi szinten lát,pontosan tudja hogy mivan veled. Csakhát -úgy-nemérdekled ennyi
2016. szept. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!