Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legrosszabb ok amiért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabb ok amiért a segítségetekre szorulok az az, hogy a BARÁTOM NEM ÉRZEM ÚGY, HOGY FÉRFI lenne, DE ő elvárja, hogy én tökéletes Nő legyek, mitévő legyek? 18L

Figyelt kérdés
Egy és fél éve vagyunk együtt... eggyidősek vagunk.Ezelőtt fél évvel volt egy veszekedésünk (a gyerekességeivel kapcsolatban) és most szintén ugyanezen összevesztünk.(Nekem a családomban mindkét fél megvan és neveltek belém tisztességet, becsületet, bizalmat, de az ő családi helyzete nem volt teljes és nem tanítódott meg neki teljesen az illem meg a hozzátartozó dolgok..de elfogadtam,nekem ő kellett) A baj ott van h én segítettem neki az EMBERSÉG-hez felállni és el is fogadta, miután valahogy nagy nehezen belátta h jót akarok és szeretem azért teszem... magyarul a kapcsolatban én, mint nő hordtam a nadrágot.. tűrtem egy darabig. Féléves évfordulonkon sírva ültem mellette és kérdezte: ''mii a baj''( szeretetre,odafigyelésre és nőként kezelve szerettem volna ebben a párkapcsolatban lenni..elvártam volna egy rózsát v egy romantikus sétát akár) Elnéztem. Kiálltam mellette a barátaimmal szemben is, ajándékokat kapott( ruha cikkek:poló,dzsekik, Születésnap, csakúgy kis meglepik, ha nem harcoltam volna ki nem lenne még mai napig öltönye és egy sima fehér ingje sem...erről beszélünk), egyéniségét erősíteni próbáltam mert zavart, h soha nem volt véleménye és nem figyelt semmire, rá is csak próbált.. és mindig én voltam aki megmondta hová menjünk,mit csináljunk ő meg hallgatta és jött.Most meg azt mondja nincs szüksége hisztikre..és legyen vége ha nem szeretem úgy ahogy van...(de azok a hisztik az ő neveletlenségeiért voltak és mert nincs megjelenése és nem férfi egy kapcsolatban, önfejű).Összevesztünk pénteken és azt mondtam ne dobjuk el ezt az egészet a hétvégét töltsük külön,gondolkodjunk..ő már akkor telefonba büszkén: akkor legyen vége neki nincs olyan h időkérés..és mondtam hétfőn hívjon és a döntéseink megbeszéljük (azért mondtam az időkérést hogy körvonalazódjon,az hogy hiányzik?szeretem?szükségem van rá? ezek és ehhez hasonló kérdések..)Röviden, tömören ennyi.. Normális, segítőkész válaszokat, véleményeket várok tőletek.

2016. okt. 2. 11:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%

Ennek a kamasz lánynak el lett mondva, hogy mit kell csinálni. Szakítani, ha nem illetek össze. És nem rákényszeríteni a másikra teljesen ellentétes személyiséget, mert az nem működik.

Az pedig nem leblamálás, hogy a te viselkedésedről is mondunk véleményt, mert nem vagy tisztában (még) saját magaddal.

2016. okt. 2. 12:55
 12/32 anonim ***** válasza:
30%

Anyám borogass! 18 éves liba, aki helyesen írni semennyire sem tud, egy igénytelen buta tyúk, de elvárja, hogy a 18 éves pasijának öltönye legyen! Azt mégis hova jár az öltönyben 18 évesen, gimis korában? Vagy már az iskolát is sikeresen otthagyattad vele?

Nonsztop idomítod a szerencsétlen srácot, csoda, hogy eddig bírta veled. Szerintem nagyon ideje, hogy szétmenjetek, keress magadnak egy olyat, aki hasonlít az elképzeléseidre, a srácot meg hagyd békén, hadd keressen magának olyan lányt, aki elfogadja olyannak, amilyen. Most végre fellélegezhet egy csöppet, nem szívod tovább a vérét a sok hülye "jót akarással".

Amúgy ez a dal jutott rólatok az eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s

Jó, itt a nő megy el, de ugyanaz a szitu. Fogalmad sincs, mire lenne a srácnak szüksége, csak azt tudod, te mit akarsz, tőle meg elvárod, hogy arra legyen szüksége, amit te akarsz. Így nem fog menni.

2016. okt. 2. 12:57
 13/32 A kérdező kommentje:
Az ő tulajdonságai és tettei az életben mint példakép így értettem... Amit elért életében arra a szintre.
2016. okt. 2. 13:02
 14/32 anonim ***** válasza:
26%

itt a csávó a kretén nem a csaj ti ostobák

17/L

2016. okt. 2. 13:02
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

"itt a csávó a kretén nem a csaj ti ostobák

17/L"

Rajtad kívül senki nem kreténezett. Téged már végképp nem értelek mit akarsz a felnőtt párkapcsolatok kategóriában. Gondolom érettebb vagy te is. :-)

2016. okt. 2. 13:04
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Bár kevés az információ, de én ebből nem látom azt, hogy ő nem lenne férfi, meg azt sem, hogy ő elvárná tőled, hogy tökéletes nő legyél. Meg hát amit itt több válaszoló is leírt, nagyon fiatalok vagytok még, éppen hogy kinőttetek a kamaszkorból, még sokat fogtok változni, míg igazán érett férfi, illetve nő lesz belőletek.

A kérdésedből nekem inkább a mostanában sokat emlegetett szeretetnyelv jutott eszembe. Te az apróbb ajándékokkal, a szívességekkel tudod kifejezni a szeretetedet, és ezt is várod el, akkor érzed szeretve magad, ha ezeket megkapod, neki meg valószínű valami egész más a szeretetnyelve. Érdemes erről olvasgatni egy kicsit ( [link] és közelíteni a másik igényeihez a sajátunkét.

2016. okt. 2. 13:10
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy látom, hogy ezt a kapcsolatot te akarod jobban és szerintem egyáltalán nem illetek össze személyiségileg, csak ezt még te nem érzékeled.
2016. okt. 2. 13:11
 18/32 anonim ***** válasza:
11%
Magyarok...Ez mindent elmond. Kérdező, hiba volt ide írni! Igazad van, csak ebben az országban annak van igaza akijnek nincs. a pasi nem érdemel meg téged, ha én lennék a helyedben, szakítanék! Nekem nem kell olyan aki nem társam.
2016. okt. 2. 13:17
 19/32 anonim ***** válasza:
90%

18 évesen milyen társról beszélünk?A tojáshéj még ott van a hátsótokon, jó pár év kell ahhoz, hogy társad legyen, illetve neki is.Tudod mi az?Nem akarom átformálni a másikat, úgy szeretem, ahogy van.Mellette állok akkor is, amikor bajban van.Nem csak vele nevetek, de együtt érzek a fájdalmában is.És nem hisztizek.Itt te vagy kislány, aki hisztis, nem a srác.

Tudod van egy mondás: "Akkor szeress a legjobban, amikor a legkevésbé sem érdemlem meg, mert akkor van a legnagyobb szükségem rá!"

Ezen gondolkozz!Ha át akarod formálni, inkább engedd el!

2016. okt. 2. 13:28
 20/32 anonim ***** válasza:
"Ebben az országban..." :D
2016. okt. 2. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!