Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legrosszabb ok amiért a segítségetekre szorulok az az, hogy a BARÁTOM NEM ÉRZEM ÚGY, HOGY FÉRFI lenne, DE ő elvárja, hogy én tökéletes Nő legyek, mitévő legyek? 18L
Ennek a kamasz lánynak el lett mondva, hogy mit kell csinálni. Szakítani, ha nem illetek össze. És nem rákényszeríteni a másikra teljesen ellentétes személyiséget, mert az nem működik.
Az pedig nem leblamálás, hogy a te viselkedésedről is mondunk véleményt, mert nem vagy tisztában (még) saját magaddal.
Anyám borogass! 18 éves liba, aki helyesen írni semennyire sem tud, egy igénytelen buta tyúk, de elvárja, hogy a 18 éves pasijának öltönye legyen! Azt mégis hova jár az öltönyben 18 évesen, gimis korában? Vagy már az iskolát is sikeresen otthagyattad vele?
Nonsztop idomítod a szerencsétlen srácot, csoda, hogy eddig bírta veled. Szerintem nagyon ideje, hogy szétmenjetek, keress magadnak egy olyat, aki hasonlít az elképzeléseidre, a srácot meg hagyd békén, hadd keressen magának olyan lányt, aki elfogadja olyannak, amilyen. Most végre fellélegezhet egy csöppet, nem szívod tovább a vérét a sok hülye "jót akarással".
Amúgy ez a dal jutott rólatok az eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s
Jó, itt a nő megy el, de ugyanaz a szitu. Fogalmad sincs, mire lenne a srácnak szüksége, csak azt tudod, te mit akarsz, tőle meg elvárod, hogy arra legyen szüksége, amit te akarsz. Így nem fog menni.
itt a csávó a kretén nem a csaj ti ostobák
17/L
"itt a csávó a kretén nem a csaj ti ostobák
17/L"
Rajtad kívül senki nem kreténezett. Téged már végképp nem értelek mit akarsz a felnőtt párkapcsolatok kategóriában. Gondolom érettebb vagy te is. :-)
Bár kevés az információ, de én ebből nem látom azt, hogy ő nem lenne férfi, meg azt sem, hogy ő elvárná tőled, hogy tökéletes nő legyél. Meg hát amit itt több válaszoló is leírt, nagyon fiatalok vagytok még, éppen hogy kinőttetek a kamaszkorból, még sokat fogtok változni, míg igazán érett férfi, illetve nő lesz belőletek.
A kérdésedből nekem inkább a mostanában sokat emlegetett szeretetnyelv jutott eszembe. Te az apróbb ajándékokkal, a szívességekkel tudod kifejezni a szeretetedet, és ezt is várod el, akkor érzed szeretve magad, ha ezeket megkapod, neki meg valószínű valami egész más a szeretetnyelve. Érdemes erről olvasgatni egy kicsit ( [link] és közelíteni a másik igényeihez a sajátunkét.
18 évesen milyen társról beszélünk?A tojáshéj még ott van a hátsótokon, jó pár év kell ahhoz, hogy társad legyen, illetve neki is.Tudod mi az?Nem akarom átformálni a másikat, úgy szeretem, ahogy van.Mellette állok akkor is, amikor bajban van.Nem csak vele nevetek, de együtt érzek a fájdalmában is.És nem hisztizek.Itt te vagy kislány, aki hisztis, nem a srác.
Tudod van egy mondás: "Akkor szeress a legjobban, amikor a legkevésbé sem érdemlem meg, mert akkor van a legnagyobb szükségem rá!"
Ezen gondolkozz!Ha át akarod formálni, inkább engedd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!