Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetemre menjek és hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemre menjek és hagyjam itt a barátomat, vagy se?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most fogok egyetemre felvételizni. Igazi nagy célom és álmom, hogy BTK-ra menjek. Két igazán fontos dolog van az életemben: hogy azt dolgozhassak, ami szeretek, és hogy együtt legyek a barátommal.

Egy éve tart a kapcsolatunk. Egy városban lakunk, ő dolgozik, és végzős vagyok. Ha elmegyek egyetemre szeptembertől, 300 km fog minket elválasztani egymástól. Csak pénteken, szombaton tudnánk együtt lenni, vasárnap utazás vissza.

A képzés hat év. HAT!!! Azt hiszem egy kapcsolat nem bír ki hat évet. Megszabva hogy mikor találkozunk, belefásulnánk.

Én talán megtenném hogy nem megyek egyetemre és itt elvégzek valami szakmát, feladnám az egyik nagy álmomat azért, hogy a szerelmet válasszam. A barátom viszont nem tud velem elköltözni a városba, ahol tanulnék, mert mint mondja és tudom, ide köti munka, a család, a szórakozás, a barátok. Én feladnám ezeket és vele maradnék, de nem tudom jó ötlet-e.

Kibír egy kapcsolat hat évet, távkapcsolatot?

Rengetegek beszélünk erről, és akárhányszor a szakítás jön szóba már úgy érzem belehalok, és ő is. Lelki társak, barátok és egy pár vagyunk. Mi vagyunk egymásnak a minden.

De feladjam az egyik nagy álmomat, hogy megmaradjon a kapcsolatom, vagy mit tegyek??

2016. okt. 1. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha neked ez az álmod,a barátod tiszteletben kell,hogy tartsa.Már ott a skype,azon is lehet beszélni.Ha egy év alatt egyszer sem merült fel,hogy mással kéne összejönni,nem kell aggódni ezen.Fel a fejjel,iratkozz be az álomszakodra és sok szerencsét Nektek!Mások úgyis kimennek Erasmus-szal,hogy több éve kapcsolatban vannak és félévben egyszer,ha valaki hazamegy,anyagiak miatt.Szóval a hétvége még így is baráti.
2016. okt. 1. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:

2 lehetőség aminek felsorolnám az árnyoldalait:

1#Nem mész egyetemre, de benne van, hogy bármikor vége lehet a kapcsolatnak utána bánni fogod amiért nem végezted el. 9-10 éves kapcsolatok is mennek tönkre manapság. Elég ritka, hogy sokáig húzza.

2#Egyetemre mész, talán megkapod végén a papírt, amivel ugyanúgy gyárban fogsz rohadni sor mellett, vagy elvégzed, de itthon nem tudsz benne elhelyezkedni, vagy elhelyezkedsz, de lufast nem keresel vele. Külföldön meg előnyt élvez egy ottani pályázó (angliában, angol pályázó).

2016. okt. 1. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam, csak külföldi ösztöndíj volt az álmom évek óta és összejött.

Mondjuk megkönnyítette a döntést, hogy a srác azt mondta "ha szeretnél, nem fogadnád el ezt a lehetőséget", szóval szakítottunk.

2016. okt. 1. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi 3éve vagyunk együtt a barátommal. 2éve ugy ahogy leirtad. Pentek szombat, max még a szünetek. Nem olyan nagy dolog, en is feltem tole. Mindig várjuk a találkozást, nem unjuk meg egymást. Sokat beszelunk telefonon is. Jövőre már az összeköltözést tervezzuk. Mielott elment masik varosba (250 kmrrel messzebb) megbeszeltuk az alap dolgokat h ne legyen ok nélkül feltekenyseg, bizalmatlanság. Mükődik es sokkal jobb mintha mindennap egymas nyakan lógnánk. Lehet egy kis idő mulva utánad megy, nem tudhatod.

18L / 20F

2016. okt. 1. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!