Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki attól jobb emberré válik, hogy szeret valakit, aki nem is lehet az övé?
3. Szerintem ez egyáltalán nem olyan szélsőséges változás. Simán változnak ekkorát emberek, persze nem mindenki, de a szerelem tényleg fura dolgot tesz az emberrel, ahogy az is ha szerelmi csalódás ér. Én pl miután véget ért az első kapcsolatom, nekiálltam edzeni, olvasni, gitározni... Mára sportos alkatom van, rengeteget tanultam az olvasás révén, egészen megváltozott a felfogásom, egyetemre járok és a gitározással már addig jutottam hogy zenekarban is játszom. :) Mindezt úgy hogy szakítás előtt egy lusta, puhatestű, gyenge, gép előtt kockuló, nem különösebben okos ember voltam, akire valamiféle gyári munka vár volna kb...
Én ezért mondom, hogy tudnak változni az emberek, a saját bőrömön tapasztaltam meg. Elhatározás és akarat kérdése, amiket egy érzés pl szerelem simán megadhat az embernek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!