Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy azért nem jöttetek össze egy lánnyal, mert túl jó volt?
8-as.
Teljesen igazad van, sokszor téves lehet ez a feltételezés, de ettől még létezik. Egyszerűen arról van szó, hogy minden emberi lényhez hasonlóan a férfiak is következtetnek a másik gondolataira a viselkedése alapján. Ha pl. egy randin a nő a szakmai sikereiről beszél, a férfi viszont jól elvan a munkájával, de nincsenek különösebb szakmai ambíciói, akkor arra gondolhat, hogy ez a különbség később problémát okozza, és inkább nem folytatja az ismerkedést. Vagy ha azt látja, hogy a nő rendkívül aktív, sportos, ő viszont alapvetően lusta természet, akkor ugyanez a helyzet. Vagy ha a beszélgetés során nyilvánvalóvá válik, hogy a nő sokkal műveltebb, mint a férfi, akkor megint levonhatja ugyanezeket a következtetéseket.
Elképzelhető, hogy a nőt egyáltalán nem zavarja, hogy a férfi kevésbé ambíciózus/fizikailag aktív/művelt vagy rosszabb anyagi helyzetben van, mint ő. De egyrészt legyünk reálisak: nagyon gyakran valóban zavarja. Másrészt pedig a férfiban ez akkor is okozhat feszültséget, ha a nő teljesen megfelelő partnernek tartja a férfit.
Értelek és amúgy igazat is adok, de inkább abban, hogy a férfit zavarja ez abban az esetben, ha a nőt nem zavarja.
Különös egy valami ez, mert ha meg igaz a feltételezésed, hogy ez zömmel zavarja a nőket, akkor az a következtetés jön, hogy felszínesek. Viszont ha meg ez a pár másik felét, tehát a férfit zavarja, akkor végeredményben ő a felszínes nem?
Soha nem lesz igazság :D
"Különös egy valami ez, mert ha meg igaz a feltételezésed, hogy ez zömmel zavarja a nőket, akkor az a következtetés jön, hogy felszínesek. Viszont ha meg ez a pár másik felét, tehát a férfit zavarja, akkor végeredményben ő a felszínes nem?"
Egyáltalán nem szükségszerű az a következtetés, hogy akár a nők, akár a férfiak felszínesek lennének emiatt. Persze van, aki így gondolja, de személy szerint én nem. Szerintem mindenki szabadon eldöntheti, hogy kivel szeretne összejönni. Akár férfi, akár nő. Ha egy nő valóban nem akar összejönni egy nála kevésbé művelt/intelligens/szellemes/sikeres/aktív/stb. férfival, az szíve joga. Miért kellene együtt lennie valakivel, akivel nem érzi jól magát?
Ha pedig egy férfit zavar az, hogy ő kevésbé művelt/intelligens/szellemes/sikeres/aktív/stb, mint a nő, és ezért nem akar összejönni vele, az is szíve joga. Miért kellene együtt lennie valakivel, akivel nem érezné jól magát?
Szerintem nincs itt semmi probléma.
Én is egyetértek ezzel, mindig is ezt vallottam, még abban az esetben is, ha valaki ennek az ellenkezőjét teszi, azaz jóval maga fölé helyezi azt a bizonyos lécet.
Szarkazmus akart lenni az itteni reakciókra :)))
Ettől függetlenül én azért azt mondom mindenkinek, hogy ne féljen attól, hogy valaki túl "tökéletes" hozzá. Volt rá példa, hogy én is elkövettem ezt a hibát, aztán láss csodát, tévedtem, nem is kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!