Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy azért nem jöttetek össze egy lánnyal, mert túl jó volt?

Figyelt kérdés
Furcsán hangzik, de úgy értem, hogy túl szép, okos, vicces....és minden egyben. Ami kicsit ijesztő néha.
2016. szept. 30. 19:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azért szokott ott lenni valami hiba is.
2016. szept. 30. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Amikor egy barátnőmnek utoljára ilyet mondott egy hapsi, kiderült, hogy csak azért nem "vállalta be", mert a lánynak előtte még nem volt senki, és állítólag "jobbat érdemel".
2016. szept. 30. 19:15
 3/16 Trevenor válasza:
87%
Nem, ez általában csak egy gagyi kifogásként szokott elhangozni. Amikor valaki túl gyáva ahhoz, hogy a valós érvet elmondja.
2016. szept. 30. 19:19
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Általában azért nem, mert én vagyok túl jó ember a lányokhoz képest.
2016. szept. 30. 19:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk az ilyet sose értettem. Ti választjátok, hogy kivel ismerkednétek. Persze nincs ráírva milyen, de a megjelenése, viselkedése már a randi előtt is beszédes.
2016. szept. 30. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek a túl szép, túlságosan művelt, túlságosan poénos nők. Nem vagyunk egy kategória sem külsőre, sem műveltségre, sem humorigényre.
2016. szept. 30. 19:29
 7/16 anonim ***** válasza:
A "túl szép" külső talán kevésbé okoz problémát, de az simán előfordulhat, hogy egy férfi azért nem jön össze egy nővel (legalábbis azért nem kezdeményez), mert úgy érzi, hogy úgy ahogy van, nem tud eleget nyújtani, és ezért folyamatosan meg kell majd felelnie a másiknak a kapcsolatban. Ennek valóban nincs értelme, így jó döntésnek tartom, ha inkább hagyja az adott nőt.
2016. szept. 30. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:

András!!

Azt honnan tudja a férfi, hogy nem fog megfelelni az adott nőnek?

Mármint én értem, amit írsz, de azt nem, hogy ezt a következtetést miből vonja le egy férfi?

Úgy gondolom nagyon sok esetben ez lehet téves is.

2016. szept. 30. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:

#8 "Azt honnan tudja a férfi, hogy nem fog megfelelni az adott nőnek?"

Egyszerű, csak rá kell néznem a nőre.

2016. szept. 30. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, én ebben nem hiszek.

Sok nő is gondolatolvasónak hiszi magát ezzel kapcsolatban, de természetesen nincs igazuk.

Nem gondoltam, hogy férfiakra is jellemző ennyire a kombinálás.

2016. szept. 30. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!