Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, mit tegyek? Nem bírom! 😅
A férfi aki nagyon régóta tetszik, már két hónapja egyedülálló, és most elutaztunk többen, itt vagyunk mindketten, és úgy kalkuláltam, ez remek alkalom lesz hogy végre megkörnyékezzem, mivel mondta egy hete hogy most már szeretne új szerelmet találni. Mióta egyedülálló, csak méginkább tetszik. De nemcsak az ismerőseim jöttek, ugyanis az egyik lány ismerősöm elhozta egy új barátnőjét, akit pátyolgat mert nemrég költözött fel Pestre. Hát én esküszöm mindjárt megfojtom a csajt, flörtöl a férfivel akire már hosszú-hosszú ideje várok. Mit képzel, idejön közénk mikorra felszabadul a legjobb pasi és lecsap rá?! Megmondtam a barinőmnek aki ide hozta, hogy mi a helyzet, és ő átadta neki hogy én mint régi ismerőse a srácnak, rá várok mióta, és pofátlanság lenne rámozdulnia. Erre közölte hogy nem nyitottam felé, tehát nem vagyunk barátnők, tehát nem tartozik nekem semmivel...
Ha lenne időm, tuti elhívna randira a srác, csak én lassan nyílok meg. Az idő nekem dolgozott eddig is, lám egyedülálló lett, nekem dolgozna ez után is, itt többek szerint illenénk össze... De ez a lány megfoszt az egyetlen esélyemtől, az időtől. Eddig mindkét kapcsolatomban sok idő kellett az elején az ismerkedéshez, itt se lenne másképp, így működök.
Na azért van nagy kezdeti előnyöm a lánnyal szemben, mivel mi a pasival régóta ismerjük egymást azért, és tuti vonzó nőnek tart. De. És itt jön a DE.
Ez a nő valami eszméletlenül szép és tökéletesen flörtöl.. Nyilván nem mindenki szerint szép eszméletlenül, de a pasiról például pont tudom hogy az ilyen lányok jönnek be neki igazán. És biztos hogy ez a fajta flörtölés amit csinál, nem minden férfinál működne, de ennél a pasinál a siker receptje. (Ártatlan bárány, de közben gyermekien rossz, csintalan.) Látszik is hogy az első perctől fogva magáénak tudja a srác figyelmét.
Jaj, istenem, és most azért vitt rá a lélek hogy kiírjam ezt a kérdést, mert a lány átöltözött kényelmes, otthoni, alvós ruhákba, míg mi maradtunk farmerben még utcai ruhában. Amit felvett, az kinyúlt, szakadt, fakó férfipóló; túlméretezett férfi cipzáros melegítőfelső; meg egy focista fazonú, ezúttal kivételesen női melegítőalsó. Undorító ruhadarabok, hát még így együtt. De még ezekben is szép, kívánatos! Semmi smink nincs rajta, nem is volt, mondjuk rajtam sincs.
Azért volt ma alkalmam közeledni a sráchoz, és éreztem hogyha zavartalanul lehetnénk, lenne valami, bejövök neki. De az új lány is bejön neki, sőt elvarázsolja, megbabonázza, látnotok kéne hogy néz rá. A lánynak is tuti bejön, mert folyton vele foglalkozik. Ha a kiruccanást követően nem veszik fel a kapcsolatot, akkor biztos lesz valami köztünk a pasival, de ha elhívja randira, vesztettem.
Hogy miért tetszik a pasi? Áldott jó lelke van, okos, jól néz ki, férfias, kedves, vonzó, az a fajta aki leteszi valamit az asztalra míg sokan lógatják a lábukat.
Ha azzal jönnétek, mi a kérdés, "A kérdés:" rovatban leírtam.
Nem tini kategória, 20 éves vagyok. Pasi 26!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!