Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartozik az idegesítő kategóriába, hogy 20/F létemre animéket nézek?
Én meg 26 N létemre még mindig szeretem a Disney-meséket. :)
Kinek mi köze hozzá, hogy te mit nézel???
Akit idegesít, azt idegesítse. :D Nem kell - és nem is lehet - mindenkinek megfelelni.
Nehogy már más mondja meg, hogy mit csináljak, és miket nézzek. :D
30+ F
Szerintem nem az, én a Magyar népmesékre vagyok rákattanva még mindig.
21/L
Nem tartozik az idegesítő kategóriába, sőt még pozitív is, hiszen ha valaki néz animéket, akkor kicsit továbbterjed az értelme annál, hogy juuuuj az mese/nagy dudák/nyérvákoló csajok.
Ugyan nem vagyok megszállot, sem őrült, de magam is rendszeresen nézek animéket. 22N
11 évvel idősebb vagyok nálad és én is animéket nézek (jó, nem minden nap és nem minden animét).
Animék meg olyanok mint a filmek - szinte mindenki megtalálja azt, ami neki való. Attól, hogy rajzolt, még nem lesz gyerekes (van egy anime, ami egy családról szól. Tipikus olyan anime, amit nem lehet, nem komolyan venni, mert olyan az alaphangulata).
Még egy adalék: van anime társkereső/ismerkedős csoport is (igazán az utóbbira való az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!