Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő, ha egy nő nagyon érzékeny? 20+N
Egyáltalán nem, nem is értem, miért gondolod ezt.
A facebook-ribik szerinted olyan nagyon vonzóak számunkra?
Nekem is volt olyan kapcsolatom, amit a 4-es írt. Egyébként nem gond, szerintem ilyen legyél mint az a bizonyos másik oldal. Számomra kihívás egy ilyen lányt megismerni de azért szeretem, mert mindig vannak apró kis meglepik ahogy halad a dolog :) Ha valaki 2 nap alatt kipakolja az összes kártyáját az egy picit unalmas szerintem. Az ilyen lányok általában értékelik is a törődést, apró kis kedvességeket, stb... a mai világban ez ritka. Szóval veled szerintem nincs baj (ez alapján amit írtál). Lehet úgy érzed, hogy különc vagy, de ez inkább csak azért lehet, mert körülötted a legtöbben nem olyanok, mint te. Ez nem jelent semmit. Magadra figyelj és légy önmagad :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!