Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Férfi mondja a Nőnek hogy Szeretlek, az miért nem mondja viszont? Nem bízik? Vagy mi? Elég idegesítő tud lenni! 37/F
Egy férfival már elég régóta randizgatunk. Többször is mondta,hogy szeret. Én nem mondtam még neki. Sérelmezi is.
Azért nem mondom neki mert nem bízok még benne annyira. Plusz csak annak mondom,hogy szeretem akinél komolyan is gondolom.
En mindig visszamondom ha en is ugyanazt erzem. Viszont a baratnoim zome nem reagal akkor sem ha szerelmes mert szerintuk a kapcsolat elejen ezt korai kimondani, nem akarnak serulni, es Nem akarnak semmit elhamarkodni. Nem, en sem ertem miert ilyenek de ez van:-))
32/N
Most mi a fontos, hogy mondja, vagy hogy szeressen is?
A magam részéről nem szeretem, ha csak mondják, de nincs mögötte tartalom, de még csak azt sem szeretem, ha én mondom, és erre az a válasz, hogy "én is". Ez olyan erőltetett, nem szívből jövő, csak érzi a másik, hogy valamit válaszolnia kell. Ha tényleg szeret, akkor mondja ki, magától, ne nekem válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!