Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a Férfi mondja a Nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Férfi mondja a Nőnek hogy Szeretlek, az miért nem mondja viszont? Nem bízik? Vagy mi? Elég idegesítő tud lenni! 37/F

Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Egy férfival már elég régóta randizgatunk. Többször is mondta,hogy szeret. Én nem mondtam még neki. Sérelmezi is.

Azért nem mondom neki mert nem bízok még benne annyira. Plusz csak annak mondom,hogy szeretem akinél komolyan is gondolom.

2016. szept. 10. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

En mindig visszamondom ha en is ugyanazt erzem. Viszont a baratnoim zome nem reagal akkor sem ha szerelmes mert szerintuk a kapcsolat elejen ezt korai kimondani, nem akarnak serulni, es Nem akarnak semmit elhamarkodni. Nem, en sem ertem miert ilyenek de ez van:-))

32/N

2016. szept. 10. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez annyira kiábrándító.Bár,az is lehet hogy mi Férfiak keverjük az Érzelmeket a Szexel.Nem tudom...egy biztos hogy a kapcsolat elején én is gyakran hangoztatom hogy Szeretlek.De lehet hogy csak a vágy a szexre mondatja velem...hát passssssz.
2016. szept. 10. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Ezt a szót sokan nem mondják akárkinek. Van, aki mindenkinek odadob egy szeretleket, de semmi érzés nincs mögötte. És van, aki nagyon ritkán mondja, kevés embernek, de akkor azt biztos komolyan is gondolja. Ezt ki kell érdemelni, nem mindenki mondja ki könnyen.
2016. szept. 10. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Ha olyan ember mondja, akit még alig ismerek, attól én komolytalannak érzem. Nekem több idő kell, hogy kialakuljon, hogy ezt ki tudjam mondani, még akkor is, ha kötődök a másikhoz. Nem szeretem elcsépelni ezt a szót. Ha mondom, akkor az azt is jelenti, nem használom csak úgy. :-)
2016. szept. 10. 18:54
 6/6 aperitif ***** válasza:
43%

Most mi a fontos, hogy mondja, vagy hogy szeressen is?

A magam részéről nem szeretem, ha csak mondják, de nincs mögötte tartalom, de még csak azt sem szeretem, ha én mondom, és erre az a válasz, hogy "én is". Ez olyan erőltetett, nem szívből jövő, csak érzi a másik, hogy valamit válaszolnia kell. Ha tényleg szeret, akkor mondja ki, magától, ne nekem válaszoljon.

2016. szept. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!