Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonságokkal találok magamhoz illő fiút, aki szeret majd? :D
Figyelt kérdés
Kissé "kislányos" arcú vagyok 21 évesen Nem vagyok csontsovàny,de a kövértől is nagyon messze állok,hosszú fekete a hajam,barna a szemem. Belső: kissé érzelgős vagyok( elviselhetően), nem lógok mindig a párom nyakán,engedek neki teret. Ha menstruálok nem vagyok agresszív,kivéve nyáron,de olyankor se máson töltöm ki az ideget,hanem alszok.Szeretek főzni a pasimnak,szeretem ha szeretget engem(persze én is őt:)) ,szeretek esténként sétálgatni,szeretem a természetet,az állatokat.A távkapcsolatban már nem hiszek. Hétvégente szeretek filmezni vagy Disney mesét nézni :$:DDD . Kissé bolondos vagyok(nem úgy kell elképzelni hogy az utcán hangosan röhögök stb..) Szeretek viccelődni,kisse vagány típus vagyok. Nem öltözök kihívóan,inkább a pulcsikat,a farmerokat szeretem. Nem várom el a fiútól,hogy 10/10es legyen(azt se,hogy 10/9es :D) Nem várom el hogy kocsija legyen. Csak azt hogy hűséges legyen,tiszteljen, szeressen. :) Cserébe én is megadok neki mindent amire vágyik. U.i: Nem társkeresési célokra használom az oldalt :D Bocsi hogy össze-vissza írtam a tulajdonságokat.2016. szept. 23. 23:31
1/15 anonim válasza:
Én épp ilyen lányt keresek, eddig egy lánnyal volt komolyabb kapcsolatom, számomra ő tökéletes volt (én "nem voltam elég érett hozzá") Mintha az ő sorait olvasnám.
2/15 anonim válasza:
Ahhoz képest egy nagyon jó kis hirdetést sikerült összerittyentened... :D Amúgy most komolyan...amit felsoroltál, azok közül mely az amely tulajdonság szerinted ami miatt ne találnál? 25/F
3/15 anonim válasza:
Már a kérdésed első mondatával találtál jó néhányat szerintem :D
4/15 anonim válasza:
Nekem ez alapján simán bejönnél
5/15 anonim válasza:
Eselytelen :\
Amúgy szerintem tudom is ki vagy :D
7/15 anonim válasza:
Nem rossz tulajdonságok, bár hogy tényleg ilyen jók-e, azt csak ismerkedés során lehetne kideríteni, de mivel (burkoltan) azt is leírtad, hogy nem vagy nyitott az ismerkedésre, így kevés esélyed van, hogy egy hozzád illő srácot találj.
8/15 anonim válasza:
pff xD nem értem miért ne találnál ilyen tulajdonságokkal párt :D jaaa hogy csak a jókat írtad le? :S hmm akkor lehet hogy kevés
9/15 anonim válasza:
Aranyos vagy, simán bejönnek a tulajdonságaid. Kár, hogy barna szemmel...inkább a kék v zöld. De minden esélyed megvan, válogass bátran!
10/15 anonim válasza:
Hát, ez olyan mint anno egyik egyetemi vizsgám. Megírtam a beugrót profira, aztán megb-asztak a tételnél. A beugród meg lehetne ezek alapján, de ez még önmagában kevés.
UI: Ha nem mersz hangsan nevetni az utcán, akkor már nem is kellenél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!