Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy nagyon nehezen tudok szerelmes lenni? Félek bárkitis közel engedni magamhoz.
A nők lelke egy picit talán érzékenyebb,de egy érzékenyebb férfinak ugyanolyan nehéz új párban megbízni.
Én pont az ilyen nőket szeretem akiknél nehezen alakul ki a bizalom,de ha megvan akkor nagyon erősen tudnak kötődni.
Szerintem ez még bőven belefér. Nekem a hosszú kapcsolatom után évekbe telt, mire újra alkalmassá váltam kapcsolatra. Addig magamat tettem helyre, kialakítottam egy olyan életet, amiben jól éreztem magam. Egyedül voltam, de nem magányos. És amikor már elég jól voltam, akkor lett minden szempontból optimális kapcsolatom.
(És igen, folyamatosan hasonlítom a mostani párom az exemhez, és minden egyes nap hálát adok az égnek, hogy egyáltalán nem olyan, mint ő! Mindent másképp csinál: jobban.)
Az idő neked dolgozik,légy nyitott,ismerkedj.
Nyilván egy korábbi csalódás miatt vagy bizalmatlanabb,zárkózottabb.
Ezzel mindenki így van.
Fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!