Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy bele egy lány egy kapcsolatba, ha nem szerelmes?
mert társra vágyott
mert tudat alatt szerelmes volt
mert menekül valahonnan és bármi is jó neki
Nekem fel vagy egy ev kell, h szerelmes legyek. Igy nem lenne kapcsolatom soha , ha azt varnam , h szerelmes legyek.
N
Én sem voltam szerelmes az előző barátaimba, és azért mentem bele mert adott pillanatban jó ötletnek tűnt, gondoltam hogy majd szerelmes leszek. De nem lettem (ők sem), így hamar vége is lett a dolognak. A mostani barátomba azonnal beleszerettem, ő is belém és egy éve leszünk együtt nem sokára. Szóval én kitapasztaltam magamon, hogy hogyha egyből nem leszek szerelmes, akkor nem is leszek. Persze az előző válaszoló meg az ellentétem, szóval mindenki más.
Azt tanácsolom, hogy ne félj az érzéseidtől. Tisztázd le magadban mit érzel, hogy boldog vagy-e. Ha nem, akkor ne erőltesd, de ha igen, akkor pedig ne dramatizáld túl. :)
Ugy ahogy a fėrfiak is összeállhatnak bárkivel!Szerintem ez nem elitėlendő dolog!Ugyanugy müködik mindkėt nemnėl!Rögtön nem lehet az ember szerelmes!Fellángolás,vonzódás lehetsėges,de a szerelem a mindennapokban alakul ki
!vagy nem!Ha nem ės rájön az ember szakít!Ennyi a törtėnet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!