Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szerelmes belém a lány
23 éves vagyok, 1 éve van egy elég komoly kapcsolatom. Viszont van egy lány, akit nagyon rég ismerek, és hát valószinű, hogy szerelmes belém. Lehet erről én is tehetek, mert sokszor hívtam meg 1-1 italra, beszélgettem vele, stb. Most meg akàrhányszor meglát a barátnőmmel, próbál mosolyogni, de látom rajta, hogy szomorú. Sose próbált bekavarni, mindig aranyos, kedves volt. Igazából sajnálom őt, mert làtom rajta, hogy nagyon tetszem neki, de nem tudok hogyan reagálni.
Pl. Ma is a barátnőmmel voltam, és közel ültünk hozzá, azonnal rossz lett a kedve, miközben táncoltam a barátnőmmel, 2x helyet cserélt a legjobb baràtnőjével, hogy háttal legyen nekem, és ne lásson.
Próbálnám megkímélni őt, de a barátőm röhög ezen, kineveti. Aztmondja hogy gáz amit csinál. Holott semmi rosszat nem tesz. Mit tegyek?
A barátnőd miért neveti ki? Ez nem szép tőle...
Cseréld le,lehet a másik lánnyal jobban jársz..
Csak annyit tudsz tenni, amit előttem is leírtak meg amit te is csinálsz gondolom, kedves vagy vele, nem firtatod az érzelmeit, próbálod nem az orra alá dörgölni, de feltételezem nagylány, ő is tud magára vigyázni és arrébb tud menni, amit meg is tesz.
Viszont a jelenlegi barátnőd, hogy kiröhögi... Szóval lehet, hogy előttem szólónak is igaza van, és nem is olyan főnyeremény ez a lány, hogy ennyi empátia nincs benne. De ez már a te dolgod.
23/N
Mostani párod enyhén szólva rosszindulatú... Csak "nehogy" helyet cseréljenek :)
A lánnyal ne szakítsd meg a kapcsolatot, akkor lesz csak igazán szomorú, de állj hozzá tisztelettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!