Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiatal nő és 40 éves férfi között milyen lehet a párkapcsolat?
10#
A minap volt itt egy hasonló kérdés annyi különbséggel,hogy ott a nő volt az idősebb.
Érkedes módon szinte mindenki csak pozitív kommenteket írt,hogy nyugodtan menjen bele stb stb.
Erre adj racionális választ nekem! Miben különb az ha a nő az idősebb a pasinal? Vagy szerinted az elfogadható?
Én 48 vagyok, a párom 25! És minden működik! Nem csak a szex, a többi is!
Ffi
Nekem van párom, 8 evvel idosebb nalam, nem nezek mas utan mert nekem tokeletes. Pusztan kivancsisagbol kerdeztem milyen lehet egy 2x annyi időssel a kapcsolat, mert ismerek ilyet.
A kedves valaszolok kommentjeit koszonom, aki pedig kb rongynak nezett az nem erdekel mert ilyen helyzet nem all fenn :)
Ha a férfi az idősebb,ha a nő akkor is ugyanaz a véleményem erről
Szerintem a maximum korkülönbség ami még elfogadható az a 10 év de az is csak visítva megy el. 0-5 az ideális.Én egy 7 évvel idősebb nővel vagyok együtt,még ez is szerintem egy "elmegy" kategória de a saját korosztályomban egyszerűen nem találam normális lányt csak buta libákat
17# Teljesen ellent mondasz magadnak! Ellenzed a nagy korkülönbséget erre egy 7 évvel idősebb nővel vagy. Döntsd már el mi van!
Mellesleg én is azért preferálom az idősebb férfiakat (gondolom a kérdező is azért) mert a fiatalabb férfiak a mai világban nem is férfiak! (Tisztelet a kivételnek! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!