Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, a ti párotoknak előttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti párotoknak előttetek hány barátnője volt? Ha sok, nem zavar (t) titeket?

Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Leginkább azokat a nőket nem zavarja, akiknek több pasijuk volt, mint a pasinak barátnője.
2016. szept. 21. 00:04
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
0. Nem zavar. Az exeim közt volt mindenféle szám 0 és 20 közt, de az ilyesmi nem igazán érdekel engem, csak annyiban számít, hogy azért az ember mást vár egy szűz pasitól, mint valakitől, aki pl már túl van 3-4 több éves kapcsolaton. Én inkább azt figyelem, hogy hogyan válaszol, mert számomra az a fontos, hogy őszinték legyünk egymással és tudjunk beszélni bármilyen témáról, akkor is, ha kínos.
2016. szept. 21. 00:13
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a baratomon kivul ketto komoly kapcsolatom volt es ennyi. #5
2016. szept. 21. 00:30
 14/21 RoseTyler ***** válasza:
79%
Nem tudom pontosan, de kb. öt, vagy kicsit több. Már 30 múlt a párom, mikor összejöttünk, szóval fura is lenne, ha alig lett volna előttem valakije. Engem egyáltalán nem zavar. Miért kéne zavarjon? Nekem amúgy ő a második pasi az életemben, de én elég problémás eset voltam anno, azért nem voltak többen előtte. 32N
2016. szept. 21. 01:21
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
1 házasság,1 komoly kapcsolat meg kb 5 egyéjszakás
2016. szept. 21. 08:31
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

3 barátnője volt, 2-vel feküdt le.

Nem mondanám, hogy zavart, de elég fura volt eleinte, eddig csak 2 szűz pasival volt dolgom.

Az zavarna, ha kapcsolaton kívül feküdt volna le valakivel, illetve ha ilyen 10-nél több lenne az a szám.

2016. szept. 21. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

Mikor egy véleménykérő kérdésnél 0%-ra pontozzák valaki véleményét, az mindig vicces :D

A kezecskék még mindig nem lájk/diszlájk gombok ám :)

2016. szept. 21. 14:40
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

#11 Kb. 10 férfi szerepelt a szexuális életemben, ebből a párom a 3. komoly kapcsolat.

Neki sokkal több nője volt, de komoly kapcsolatnak én is a 3. vagyok nála.

Azért nem zavar, mert ugyanolyan az értékrendünk. Éltük az életünket, lényegtelen hogyan, mert csak az számít ami most van. És az jó.

Annyira meg vagyunk jó emberismerők, hogy ne fussunk bele a szarba.

2016. szept. 21. 19:41
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Csajok ez szomorú hogy el is hiszitek..5,10,20 ?

Nektek is ennyi volt?ugyan már.

38 éves vagyok , 28 évesen már több mint 100 csajjal feküdtem le..azóta nem is számolom.

Szerintetek a többi pasi ilyen szüzies életet élt?

(persze, az "én párom nem olyan"...)

2016. szept. 23. 09:09
 20/21 anonim ***** válasza:
79%

ma 09:09

Nehéz felfogni, hogy nem minden ember ugyanolyan? :D

2016. szept. 23. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!