Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke plázacica gond, mit tegyek?
A párom egy elég erős iskolába jár, kollégista, hétvégente találkozunk.
Jár oda egy szőke lány, akit a párom elmondása szerint a kezdetektől nem szeret. A lány mindenen nyafog, fél, teszi magát, és párom szerint nagyon buta. Akkor kaptam fel a fejemet, amikor a párom előttem megmutatta a lány képeit a családjának. Ott is "kigúnyoltak" a lányt. A párom sokszor mesél nekem a lányról, holott engem az érdekelne, hogy vele mi van, mivel a suli miatt sokszor csak 5 percet tudunk beszélni egész nap. Megnéztem a lány kepeit, és egy irtózatosan dögös lány. Én sose leszek ilyen szép. Tipikus plázacica, de a szép kiadás. A párom hiába mondja, hogy utálja, nagyon sokat beszél róla, illetve segít a lánynak. A lány még hétvégén is rairt a páromra segítséget kérni tőle. Túlreagálom, vagy van okom.félni?
már az oviban is az megy, h. a fiúk megrántják annak a kiscsajnak a copfját vagy gúnyolják, aki tetszik nekik.
a pasidnak szerintem tutira bejön a csaj, és ezt azzal kompenzálja, h. ócsárolja, de a logikai bukfenc meg ott van, hogy akkor miért segít neki, miért áll a rendelkezésére, miért adja meg a mobilszámát, miért nézi a képeit??!!!
van okod parázni, pláne ha ilyen szép csaj.
ti még fiatalok vagytok, és ebben a korban a legtöbb fiúka a farkincájával gondolkozik.
de szembesítsd ezzel a párodat, és mondd el, h. mire következtetsz a viselkedéséből.
ha elvörösödik, dühös lesz, akkor pláne igazam van, ha higgadt marad, és a szemedbe tud nézni, akkor talán nem.
Sajnos a csaj el fogja szeretni toled. Tul sokat beszel rola a lasid.
Menj oda sulijahoz es vigyel a pasidnak vmi sutit vagy ebedet. Demonstrald, h van bnoje. Olelgessetek egymast meg csokolozzarok mindenkinelott. Hatha hire megy es a csaj is pont lstja.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!