Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Haggyam elmenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Haggyam elmenni?

Figyelt kérdés
Egy par honapja szakítottunk és azt hittem hogy nem szeret...vsgyis ezt mondta nekem két honappal ezelott. Feladtam. Viszont par napja láttam rajta hogy féltékeny rám, veszekedest csinalt, és folyamatosan nézett, szomorú volt miattam mert mással voltam, és facebookról is letiltott...két nap múlva pedig messzire megy és nem tudom mikor fogom megint látni de már nem akarom leadni a buszkesegem se,hogy feleslegesen újra könyörögjek neki, csak zavar hogy meghazudtol engem és önmagát is. Nem akarom ezekutan elveszíteni se, főleg hogy tudom hogy még mindig szeret, és én is ugyanígy vagyok vele...
2016. szept. 12. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagggyad.
2016. szept. 12. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretett volna, nem szakított volna így. Lesz olyan, aki nem fog kidobni, hanem meg akarja oldani a problémát..
2016. szept. 12. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki vétett nagyobb hibát...amelyikőtök nagyobb hibát vétett annak kéne lépnie a másik felé...
2016. szept. 12. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak azért féltékeny, mert megsértetted az egóját azzal, hogy mással voltál és nem egyedül depressziósan. Hagyd rá!
2016. szept. 12. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatbol mondom, hogy jobb ha hagyod...
2016. szept. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!