Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudnátok ábrándulni belőle a helyemben? (mesélek)
szerettek valakit, DE...
szerintetek ki lehet ábrándulni valakiből? ha például a párja háta mögött kavar veletek (nincs szex, csak a szavak szintjén), az számotokra már elég ok lenne, hogy kiszeressetek belőle?
és ha látnátok, hogy mártír, hogy gyáva, és inkább benne ragad egy tré, boldogtalan kapcsolatban, és sajnáltatja magát a barátai előtt, hogy küszködik, szenved a jelenlegi párjával, holott kiléphetne, senki nem tart fegyvert a fejéhez, hogy maradjon (gyerek, közös vagyon, házasság nincs, sima párkapcsolatban él), ez is elég ok lenne nektek, hogy kiábránduljatok az illetőből?
Simán!
Nekem a vonzalomhoz kevés, hogy jól néz ki, nekem az is kell, hogy jó ember legyen, tudjam tisztelni, az értékrendje hasonló legyen az enyémhez (pl. számára is fontos a hűség), és férfiként viselkedjen.
Egy olyan pasi, akit itt vázoltál, nekem max. első pillantásra jönne be.
Ahogy kezded megismerni, úgy taszít téged is egyre jobban, a kérdésed alapján.
Számomra is nagyon illúzióromboló és szomorú dolog, ha az, akit szeretek tisztességtelen velem, nem korrekt, nem becsületes, sunyiskodik, mellébeszél.
Teljesen mindegy, hogy miben (lehet az az exével a hátam mögött folytatott viszony, valami nagy átverés, lehúzás pl. anyagi/gazdasági téren, valami fontos, nyilvánvaló dologban hazugság, eltitkolás, lapítás stb.)
Persze, hogy kiábrándulnék belőle, mert azt a következtetést vonnám le, hogy nagyon mások azok az erkölcsi-értékrendi alapjaink, elvárásaink, amikre lehet építeni egy közös életet, kapcsolatot.
Azt tudom teljes szívemből szeretni, aki tisztel és megbecsül engem- aki nem így tesz, azt nem tudom, legfeljebb tudok hozzá vonzódni szexuálisan vagy ki tudom rá vetíteni azt a vágyamat, hogy jó lenne hozzá tartozni stb., de ez nem szerelem, nem egy jó kapcsolat alapja nálam.
Nem ítélkezem, ha neki így kerek az élete, neki beleférnek ezek a csúsztatások, ki vagyok én, hogy ezért beszólogassak?
Viszont vagyok annyira igényes magammal, szeretem annyira magamat is, hogy nem megyek bele egy olyan kapcsolatba, ahol a számomra alapvető igényeim (kölcsönösség, tisztelet, becsületesség, nyíltság stb.) ennyire nem lennének kielégítve.
Legyen ilyen, menjen Isten hírével és találja meg azt a partnert, akivel tudja ezt az életmódot folytatni- de az nem én leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!