Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek 2 nagy Ő-je is volt már : ugyanazt érzitek a második iránt is vagy nektek is az első volt a legintenzivebb?
nem ugyanazt
mások a kiemelkedő tulajdonságai, nem is lehet őket összehasonlítani
kérdésedre válaszolva az első az intenzívebb, de ha fordított sorrendben találkoztam volna velük, akkor is az a pasi tett volna mélyebb benyomást, ebben biztos vagyok
A "nagy Ő" lényege nem az, hogy tökéletesen összeilletek, ezáltal nem fogtok szakítani? :D
(Nyilván, ha elhunyt az illető, az más)
Már nem tudom ki a nagy Ő. Lehet nem is létezik, de most érzem másodjára azt, hogy mégis megtaláltam, de az elsőnek is vége lett, pedig akkor is ezt gondoltam.
Visszatérve a kérdésre, nem tudom összehasonlítani a kettőt, mindkettő iszonyú intenzív volt, de másképp. Az elsőnél épp beléptem a 20-ba, még kerestem a helyem a világban, tanultam..stb.. A másodikat így felnőtt fejjel már másképp élem meg. Az elsőnél hatalmas vonzó erő volt a pörgése, az a hihetetlen szabadság érzés, ami áradt belőle. Most a másodiknál legalább ekkora vonzerővel bír az értelme és az intelligenciája, hogy feltudok rá nézni, míg az elsőnél inkább azt kerestem, hogy valaki, aki pörög velem. Nem tudom sajnos ezeket az érzéseket, rendesen megfogalmazni, de nálam nagyon más a két érzés, mégis mindkettőnél azt éreztem/érzem, hogy ő a nagy ő. Azt még megjegyezném, hogy az elsőre sem tudnám most azt mondani, hogy már nem érzek iránta semmit. Ez nem szerelem persze, de a szeretet egy fajtája. Azóta is jóban vagyunk, tudunk egymásról egymás párkapcsolatairól mindent.
Nincs olyan, hogy nagy Ő!
Olyan van, hogy nagyon szereted és úgy érzed, vele akarod leélni az életed.
Nekem eddig három ilyen volt, 12, 5 és 1 évig tartottak. Az utóbbi volt a legnagyobb csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!