Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után ideális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után ideális az első szex?

Figyelt kérdés
Párommal 1 hónapja vagyunk együtt. Hétvégente találkozunk, eddig egyszer aludtunk együtt, bár akkor nem lett volna rá lehetőség. Nekem eddig egy barátnőm volt vele sokat vártunk, majdnem egy évet, mert fiatalok voltunk. Itt egyikőnk sem szűz, én 24 vagyok, ő 25. Mennyi idő után a normális, szerintetek?
2016. aug. 4. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem már rég kellett volna. Bár az is elég tré hogy csak hétvégente találkoztok. Kapcsolat ez egyáltalán?
2016. aug. 4. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Mi két hét után jöttünk össze és arra egy hónapra volt kb az első szex. Addig nem is volt együtt alvás. Én nem, a párom még szűz volt.

25/f 22/n

2016. aug. 4. 12:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy 150 km re lakik és dolgozunk :D
2016. aug. 4. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha családdal élnek, akkor a hétvégente reális.
2016. aug. 4. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:

A normális mindenkinek más. Nálam általában a 2 hét elfogadható, bár távkapcsom még nem volt, és szerintem nem is lesz, részemről nem működőképes.

De az egy hónap nem a világ vége, és ha ott is minden rendben lesz, már bátran finghattok egymás előtt :D

30/F

2016. aug. 4. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
1-2 hét kb.
2016. aug. 4. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
amikor a kapcsolatotok eljut arra a szintre.
2016. aug. 4. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:

erre nincs recept... miért nem a pároddal beszéled meg?

intim kommunikáció! próbáld ki.

2016. aug. 4. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Amùgy 2-3 hónap kellene.
2016. aug. 4. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy elfogadott ideális időpont! Mindegy, ki mit mond! Az az ideális, amit ti annak tartotok. Ha 1 hét...vagy 6 hónap...teljesen mindegy. De az tuti, hogy távkapcsolatban, hétvégi találkák mellett...1 hónap után...még nem vagytok késésben!
2016. aug. 4. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!