Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után ideális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után ideális az első szex?

Figyelt kérdés
Párommal 1 hónapja vagyunk együtt. Hétvégente találkozunk, eddig egyszer aludtunk együtt, bár akkor nem lett volna rá lehetőség. Nekem eddig egy barátnőm volt vele sokat vártunk, majdnem egy évet, mert fiatalok voltunk. Itt egyikőnk sem szűz, én 24 vagyok, ő 25. Mennyi idő után a normális, szerintetek?
2016. aug. 4. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Erre nincs szabály. Ki hogy érzi. Nekem volt olyan hogy első randin volt szex, volt hogy csak két hónap után. És nem ettől függött a kapcsolat tartóssága, ha esetleg valaki erre gondol. Mindenkinek más a tempója, vérmérséklete, mások az igényei. Ti döntitek el hogy mikor akarjátok és mikor teszitek meg...
2016. aug. 4. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Amikor mindketten egyszerre úgy érzitek.

NINCS ideális idő, mert különböző emberek vagyunk.

2016. aug. 4. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!