Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mennyire kötődtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire kötődtök ahhoz a férfihoz, aki elvette a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Hisztek abban, hogy erre a kapcsolatra mindig másként gondol az ember a jövőben, bármi is történjen?

Persze nem olyan szüzesség-elvételre gondolok, hogy tinidiszkó oldalsó falának nekitámasztva raktak meg hátulról, mert 13 évesen már a Dzsesszika is dugott, és be kellett pótolni a lemaradást, hanem első nagy szerelem, utána többéves párkapcsolat stbstb. Hogyan emlékeztek utána erre a pasira?

2016. szept. 5. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem ,sosem jut eszembe ,és kicsit gáznak tartom hogy együtt voltam vele ,pedig 4 évig jártunk.Nem haragszom rá csak hát na ,ma észre sem vennék egy ilyen kaliberű embert.
2016. szept. 5. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Én semennyire.
2016. szept. 5. 23:51
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
8-as vagyok :) nalunk is nekem van kapcsolatom es neki is van de ha ugy hozna az elet siman osszejonennk egymassal :) szeretem a mostani parom igazabol megmagyarazni sem tudom h ez mi nalunk de ha ugy adodona ...
2016. szept. 6. 01:38
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Én nem kötődök. Szerelem az vagy van, vagy nincs, független attól, hogy ő vette-e el a szüzességemet, vagy nem. Az a kapcsolat meg nem égett nagy lángon, csak épp már abban a korban voltam, hogy jó lett volna szexelni. 1,5 év volt, és nem bánom, hogy vége.
2016. szept. 6. 08:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
a férjem
2016. szept. 6. 08:39
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:
68%

Semennyire. Nyilván, tapasztalatlan fejjel ott volt bennem, hogy úgyse lesz senkivel ilyen jó a szex, úgyse leszek senkivel ilyen felszabadult az ágyban - dehogynem :D

A kapcsolatunk különleges volt abban az értelemben, hogy én tapasztalatlan csitri voltam, ő meg egy manipulatív idióta, és kikészítettük egymást idegileg :D Egyáltalán nem sírom vissza.

2016. szept. 6. 11:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves nyolcas! Ja, azért mondjuk az húzós, ha belegondolok, hogy mit tennék, ha egyszer rám írna, hogy találkozzunk. Jobb ebbe nem is gondolni inkább :D

De szerintem maradnék a jelenlegi párommal, és lemondanám a talit.

2016. szept. 6. 11:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os. A férfiak egy maghatározó, egészen jól elkülöníthető, szociopata, (ugyanakkor gyerekes) rétege csak az olyanokra megy, akik még tapasztalatlanok, mert egy tapasztaltabb nő az első hisztije után kivágja, mint macskát :D

Legközelebb valószínű már te is észreveszed az ilyen jellemet.

2016. szept. 6. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:
hat en mar a vezeteknevere sem emlekszem. nem voltam bele szerelmes se csak jo volt vele lenni, egy nyaron at tartott csak. semmi kulonos erzesem nincs sot a tobbi ex re is pont igy gondolok pedig voltak joparan;-)))
2016. szept. 6. 12:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kötődöm már hozzá semennyire sem. Amikor együtt voltunk, szerettük egymást, szerelemből feküdtünk le egymással. Aztán vége lett. Így 14 évvel később egyáltalán nem érzek iránta semmit. Imádom a férfit, akihez végül hozzámentem és senkire se cserélném le főleg nem az első páromra :)
2016. szept. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!