Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi ideig tartható fenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartható fenn egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Ő most Pécsre ment tanulni, én pedig maradok Pesten. Nagyon szeretjük egymást, nehezen válunk el, de próbálunk optimisták lenni, hogy ez csak megerősíti a kapcsolatunkat. Általában péntek délután jön haza és vasárnap este megy vissza. Ennél többet sajnos nem tudunk együtt lenni egy héten.

Mindenki azt mondogatja, hogy egy távkapcsolat úgysem működik, valamelyikünk félrelép vagy enyhülnek az érzelmek, de úgy gondolom, hogy ez utóbbi nem egyik pillanatról a másikra történik meg

Szerintetek meddig tartható fenn egy távkapcsolat?

(Félévkor megpróbál átjelentkezni Pestre, de nem biztos, hogy átveszik)

3-5 évig is ki lehet így húzni?

Köszönöm az értelmes válaszokat :)

2016. szept. 4. 21:50
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
24%
Vannak, akik kihúzták. Én speciel nem tudok ilyet mondani a saját életemben, kapcsolataimban.
2016. szept. 4. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

3 és fél éve vagyunk együtt, 200 km a táv, jövő év elején, ő fog költözni az én városomba.

ő 32 F, én 26 N

minden csak tőletek függ, máson nem!

2016. szept. 4. 21:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 4. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Kerek 3 évet bírt.
2016. szept. 4. 22:09
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Más az amikor eleve távkapcsolat van, meg más az, amikor távkapcsolat lesz belőle. Utóbbi szerintem sokkal rosszabb, mert a hiányát nehéz kezelni. Nálam kb. fél év telt így el, aztán egyre ritkultak a talik. Nyílván nem lehet erre azt mondani, hogy úgyis vége lesz, de ahhoz szerintem nagyon erős és határozott jellemnek kell lenni, hogy működjön. Nem tudom azt elképzelni, hogy egy lány, akit szeretek, egy héten egyszer láthatom. Lesz olyan, hogy éppen beteg lesz vagy tanulnia kell, vagy valami miatt nem tud hozzád jönni, akkor viszont már 2 hét lesz belőle. Én nálam a legnagyobb baj az volt, hogy alig vártam, hogy találkozzunk, aztán meg mikor végre velem volt, akkor hirtelen annyi mindent akartam egyszerre, bepótolni a hiányt, hogy egy hétvége az kevés volt erre és én ebbe belefáradtam, de bízom benne, hogy nektek ez sikerülni fog.
2016. szept. 4. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1000 km, másfél év.:)

"Omnia vincit amor"

2016. szept. 4. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Exem szülei több, mint 5 évig húzták ki távkapcsolatban, ennél nagyobb távolsággal. Aztán összeköltöztek. Most 3 gyerekük van. :)

Nekem is volt már több éves távkapcsolatom, és nem a távolságon múlott, hogy nem tartott tovább.

A hűség érzelmek és elhatározás kérdése. Ha valaki szeret, és hűséges akar lenni, akkor hűséges is lesz.

Na meg a mai világban a technika épp, hogy csak fizikailag nem hozza oda a másikat, de azon kívül mindent megold. Lehet tök ingyen chatelni, akár napi szinten órákat telefonálni (Viber és társai segítségével tök ingyen), meg aztán nem Szibériában van munkatáborban, hanem egy egyetemen, ahonnan pénteken már hazamehet, azaz kb a hét harmadában ott tud lenni. Meg a vizsgaidőszakokban is, ami 2×1 hónap évente (akármilyen kemény is az egyetem, nem fog minden nap 16 órát tanulni, és az úgy nem is célravezető, szóval akkor is lesz ideje rád), meg hát tavaszi szünet, téli szünet.

Igazából én ezt nem is nevezném klasszikus távkapcsolatnak.

2016. szept. 5. 00:48
 8/10 pörölycápa ***** válasza:
100%

Nemsokára 3.5 éve leszünk távkapcsolatban, én Angliában a párom Budapesten. A nyári szünetet együtt töltöjük, egyébként meg a téli és a tavaszi szünetben van lehetőségünk talákozni, szóval a heti találkozási lehetőség nálatok kifejezetten kellemes. Még minimum másfél évig marad a távkapcs, aztán majd remélhetőleg össze tudunk költözni. Ha tényleg szeretitek egymást, és együtt akartok lenni, akkor ki lehet bírni. Elhatározás türelem és legfőképpen bizalom kérdése, ha úgy gondoljátok hogy megér annyit a kapcsolat hogy kivárjátok a következő találkozót, akkor működni fog. Egy erős kapcsolatot valóban meg tud még jobban erősíteni a távolság, de ehhez az kell hogy tényleg úgy érezzétek, hogy ti együtt szeretnétek lenni.

Szóval, ha úgy érzitek, hogy megér annyit a kapcsolat, hogy ne keressetek egy kényelmesebb opciót, akkor ki lehet bírni akár évekig is. Az meg külön segít, ha lehet tudni, hogy meddig fog tartani, és tudjátok hogy majd valamikor megszűnik a távolság.

2016. szept. 5. 01:05
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Természetesen van, akinek nem probléma a távolság, ezt el kell dönteni közösen. Nyílván az megint más, ha van egy olyan cél, hogy az egyik fél odaköltözik a másikhoz, ha szeretik egymást, akkor ki kell várni, elvégre az akadályokat le lehet küzdeni, egy kapcsolat erről szól.
2016. szept. 5. 12:09
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Sok bizalommal töltött el, remélem minden jól sikerül majd :)

2016. szept. 6. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!