Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiuk szoktak sirni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk szoktak sirni ha szerelmesek?

Figyelt kérdés
2016. szept. 2. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

több év kapcsolat alatt előfordult párszor,hogy bekönnyezett a barátom. (a kapcsolatunk miatt). nagyon fura az ilyet látni, nem az a tipikus lányos sírás,hanem tényleg őszinte.

szóval szoktak , nekik is vannak érzéseik!!..

2016. szept. 2. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
"Bolond aki sír egy lány után..."
2016. szept. 2. 20:27
 13/15 A kérdező kommentje:
"Bolond aki sír egy fiú után..."
2016. szept. 2. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon régóta nem sírtam igazán, főként szomorúság miatt, inkább elfojtom magamban. Ha már nagyon kikészít valami, akkor a veszekedés hevében előfordul, hogy már a sírás kerülget, és igen, volt amikor a szerelem miatt történt.

De amúgy ez inkább ember-, mintsem nem-függő.

23/F

2016. szept. 4. 20:58
 15/15 anonim válasza:

Én most kezdtem távkapcsolatot a barátommal, és amikor telefonban én elmondom mennyire fáj, hogy elment és hiányzik van, hogy úgy sajnál, hogy elsírja magát

Elköszönésnél is megjelennek a könnycseppek a szemében

Tehát: szerintem egy érzelmesebb fiú simán tud sírni ha igazán szerelmes, de vannak olyan fiúk is, akikből semmiképp sem lehet egy könnycseppet sem kiszedni hiába szeretik a lányt :)

2016. szept. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!