Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Mi a jó ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi a jó ebben a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Miért választják a rosszat a jó helyett? Miért van az, hogy a hisztis, szemét, gonosz nőknél kaparnak, a normális nőket meg megcsalják? Mi tetszik nekik jobban az elmebeteg nőkben? :D

(akinek nem inge, ne vegye magára!)

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szakit..

2016. szept. 1. 17:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2016. szept. 1. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

a jólányok a mennybe mennek, a rosszlányok az oltár elé.

az a nőtípus, akiről te beszélsz, folyamatos kihívás elé állítja a ffiakat, olyanok, mint a vad, akik folyton kicsúsznak a vadász kezei közül, aki megrészegedve a kihívástól, árkon-bokron kergeti őket.

ahogy, mi csajok is inkább a vagány rosszfiúkat szeretjük, mint a jókat.

2016. szept. 1. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Hát de most akkor én is kérdezzem meg, hogy miért a "rosszfiúkat" kergeti a nők jelentős része, és miért nem azokat, akik mellett nyugodt, biztonságos életük lehet, és akár már a jövőre gondolva biztos házasság, stb? Most kérdezzem meg? De akkor megint jön a vita, amit marhára nem igénylek, és nem értem, hogy minek ezt a témát 30.szor felhozni..
2016. szept. 1. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Kerülöm a rosszat, főleg az elmebeteg, hisztis, gonosz, fukar, önző, rosszindulatú, trutyikeverő nőket.
2016. szept. 1. 17:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nőknek miért kell. Nekem olyan pasi kell, aki megbízható, ne legyen papucs, de csalfa se, ne igyon, ne csajozzon, verekedjen, stb. Lehessen vele bulizni de ne vandálkodjon, keménykedjen, én sem szoktam. Egyszerűen nem illenénk össze. Gondolom a csajok érdekesnek találják, nem tudom :D Jó, lehet rajtuk néha nevetni, de ennyi :)
2016. szept. 1. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, azt hiszem.

Most mondjam azt, hogy mindenki ezt írja, és rohadtul nem ezt választja? :D

2016. szept. 1. 18:10
 7/13 anonim ***** válasza:
hármas
2016. szept. 1. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Fordítva:

Miért van ez? Mi a jó ebben a nőknek?

Miért választják a rosszat a jó helyett? Miért van az, hogy aljas, szemét, gonosz férfiknak kaparnak, a normális férfiak nem kell nekik? Mi tetszik nekik jobban az elmebeteg férfiakban? :D

(akinek nem inge, ne vegye magára!)

"a normális nőket meg megcsalják?"

""normális"" nő??? Ha tényleg "normális" nő lenne akkor nem csalnák meg. :-)

2016. szept. 1. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
En is nagyon tudnek orulni egy olyan lanykanak, mint amilyen tipusu ferfire te vagysz.
2016. szept. 1. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés,én normális nőt kerestem,de mindig olyat találtam eddig aki egy idő után ki akart csinálni,pedig normálisnak ismertem meg.
2016. szept. 1. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!