Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalüpszó vagy Kirké szerelmét választanátok?
Hm, hát leírás alapján mindkettő bombanő volt a görög mitológiában...hmmm...jó kérdés...
Igazából mindig nehéz kérdés volt nálam, milyen lányt vennék feleségül. Gondolkoztam rajta, milyen lenne az ideális. Például, sikít ugyan, ha meglát egy levelibékát, de nem mondja rá, hogy "undorító" és "fúj", aki megijed de nem haragszik, ha egy papírzacskót durrantok el a füle mellett, jó nagy lufikat tud fújni rágógumiból, és meghallgat ha elmagyarázom, mi a különbség a plazmaágyú és az antianyag-sugár között :))))) :P :$ igazából Kalüpszó és Kirké is elég otthonülő típusok voltak, úgyhogy evvel nem lenne gond, de az pl. megint fontos szempont lenne, hogy melyikük közelében van TESZKÓ, és Kirkének vagy Kalüpszónak lenne-e jobb számítógépe amint elfut a Tyrian. Végeredményben én azt mondanám hogy túl sok különbség nincs a kettő között.
(de ha disznóvá akar változtatni akkor menekülj!)
"Igen azt hiszem az egyikőjüket szeretem"
- szerintem meg téged az vonz bennük, hogy kellesz nekik. Tudod mert ha tényleg szeretnéd valamelyiket igazából, akkor nem lenne semmilyen más nőnek keresnivalója a gondolataid között.
Nekem érdekes módon sosem kellett választanom, és ez nem a szerencsén múlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!