Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmet vagy a pénzt választanátok? 20/N

Figyelt kérdés

1. 22 éves srác,nincs pénze,tanul,de jóképű,a vonzalom megvan

2. 43éves gazdag pasi,nem vonzó külsőleg,de jólelkű,és lehozná a csillagokat is ha tehetné

2015. márc. 4. 11:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk?

Ha ri-bi vagy akkor a 2-es.

2015. márc. 4. 11:45
 2/32 anonim ***** válasza:
29%
előbb a 43 évestől megkapok mindent (pénzileg), aztán megyek a 22 éveshez, és boldogan élünk míg meg nem halunk
2015. márc. 4. 11:46
 3/32 anonim ***** válasza:
41%
Kíváncsi vagyok erre a kérdésre, hogy mit fog a többség tanácsolni. Bár van egy hipotézisem, miszerint a többség az 1.-t fogja mondani és ez újabb bizonyítékul szolgál majd arra, hogyha valaki nem néz ki jól, akkor hiába gazdag, úgysem fog kelleni senkinek.
2015. márc. 4. 11:46
 4/32 anonim ***** válasza:
Ezt most tényleg komolyan kérdezed? Egy élő pénztárcával akarnál együtt lenne vagy egy olyan sráccal, akihez nagyon is vonzódsz és jól érzed magad vele?
2015. márc. 4. 11:47
 5/32 anonim ***** válasza:
Az 1-es belső értékeiről nem sok szó esett... a 2-es meg jó lelkű és szerelmes. Utóbbit. Persze, ha kicsit több infó lenne az 1-esről, akkor lehet, hogy megfordulna a véleményem, de inkább azt gondolom, hogy felé csak szexuálisan vonzódsz, az nem szerelem.
2015. márc. 4. 11:49
 6/32 anonim ***** válasza:
26%
Ha nő lennék akkor a helyedben kizsákmányolnám a 43 évest és mennék a 22 éveshez :D
2015. márc. 4. 11:50
 7/32 anonim ***** válasza:
1! mert ha a 2-est választanám akkor bűntudatom lenne hogy egy olyan fiút hagytam akivel megvolt a vonzalom és lehet nem hozná le a csillagokat de boldogan élnénk. Mert hiába a 2-esnél a pénz akkor is a "jólelkűsége" nem elég meg bármit megtenne értem lehet 43 évesen persze főleg mert a fiatal lányt látja bennem. 22N
2015. márc. 4. 11:51
 8/32 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez egy nem fiktív kérdés, és húsz évesen ha már most csakis a pénz után mennél, akkor szerintem gondolkodj el az életeden.
2015. márc. 4. 11:52
 9/32 anonim ***** válasza:
szánalom (én hülye meg azt hittem, hogy egy jó pl. külföldi állás meg a szerelem között kell választanod)
2015. márc. 4. 11:52
 10/32 anonim ***** válasza:

3# -as tipikusan az a férfi ember aki képtelen magát férfi embernek tekinteni. ez a kérdés több sebből vérzik. az egyik hogy 23 év kor különbség ebben az esetben egy egészen más életvitelt mutat. nagyon nem azok az élet célok és élet folyamok ezekben a korokban. és nem arról van szó hogy ha nem nézel ki jól akkor pénzért se kaphatnál szerelmet. kaphatsz pénz nélkül is és a leghelyesebb pasiként is. csak önbizalom kérdése. és igen én is az 1-est javasolnám ha tehetném mert most sokkal inkább illő páros lenne.

DE! az igazság az hogy egyikből se lesz semmi. ha másoktól várunk választ arra hogy válasszunk kettő közül kivel töltsük az életünket akkor ez mind2 csak legfeljebb vonzalom vagy érdek kapcsolat. ha egy kicsit is becsülöd magad akkor tovább lépsz mind2től. (már ha komoly kapcsolatot keresel)

2015. márc. 4. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!