Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmet vagy a pénzt választanátok? 20/N
1. 22 éves srác,nincs pénze,tanul,de jóképű,a vonzalom megvan
2. 43éves gazdag pasi,nem vonzó külsőleg,de jólelkű,és lehozná a csillagokat is ha tehetné
Az attól függ melyikkel érzed magad jobban.
Ha egy tapasztalatlan csajszi Vagy, akit csábít a luxus világa,szeretsz divatosan öltözködni és partikra járni és élvezni az életet amíg lehet akkor a 2 nyerő.
Aki a földön jár, elfogadja a sorsát és nincsenek extra igényei és hosszú távra tervez annak inkább az 1 a nyerő.
2. Mert szép dolog a szerelem és a romantika,csak amikor fizetni kell egy étteremben,vagy jön a villanyszámla,esetleg megtetszik egy szép ruha...hidd el az a kis 22 éves fiúcskát is zavarni fogja. Mellesleg 22 éves fiút 40 évesen is foghatsz magadnak.
35/N
Miért írják azt egyesek, hogy ha ribi, akkor 2-es?
Írta a 2-eshez, hogy jólelkű.
Szerintem az a ribi, akinek fontosabb, hogy jóképű legyen, mint hogy jólelkű.
"Egyiket sem. Amíg ugyanis észérveket állítasz csatasorba, addig a boldogságtól baromi messze vagy. Keresd meg azt a pasit, aki mellett meghal az ész. Akiről csak azt tudod, hogy ő kell neked, ha talpig toprongyban, féllábon ugrálva közlekedik is. Az ilyen érzésekért, érzelmekért érdemes élni!"
Ezt hívják rózsaszín ködnek. Élettartama maximum 2-3 év.
Inkább gondolj arra, hogy ki az, akit 10 év múlva is tudnál szeretni, akkor is, ha elmúlik a rózsaszín köd.
Az első belső értékeiről megtudhatnánk valamit?
"Mellesleg 22 éves fiút 40 évesen is foghatsz"
Ezzel nyugtatgatod magad? Én biztos nem járnék egy olyan nővel, aki az anyám lehetne.
40 éves pasinak nagyobb esélye van huszonéves csajt fogni, de fordítva szerintem nagyon gáz.
A szerelmet.
De itt én sehogy nem látom a pénz vagy a szerelem lehetőségét.
Te nem vagy senkibe szerelmes, hanem aközött vacillálsz, hogy a vonzó fiatalt, vagy a pénzes idősebbet válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!